Zwartrijder opgepakt voor slaan NS-medewerker

ALMERE
Een zwartrijder uit Ede is zaterdagavond op station Almere Centrum opgepakt nadat hij een NS-medewerker had geslagen. Dat heeft de politie vandaag bekendgemaakt.

Volgens de politie sloeg de man uit Ede de conducteur toen die een bekeuring wilde uitschrijven. Op het politiebureau bleek dat de man nog in een proeftijd zat van een eerdere strafzaak. Hij mocht van de rechter twee jaar lang geen drugs gebruiken, maar bekende dit 's middags wel te hebben gedaan. De man moest de nacht in de cel doorbrengen.

Behalve het treinkaartje moet hij ook een boete van 230 euro betalen. Voor het bezit van een mes kan hij volgens de politie bovendien een schikkingsvoorstel van justitie verwachten.

reacties (4)

 • Jakko

   

  Het is elke dag prijs voor het NS personeel,klappen kunnen ze krijgen van dat soort onbenullen.Deze mensen doen hun werk en een ieder hoort een geldig plaats bewijs te hebben als hij/zij in het openbaar vervoer stappen.De straffen zijn te laag,Boete en verder niets of voorwaardelijke boete met proeftijd.Deze straffen helpen niet en daarom moeten deze sterk omhoog ,naar een grote celstraf met aantekening van.

  reageer
 • Gerrit2

   

  Oppakken! Je weet dat je een treinkaartje moet kopen, dus ..... Afgelopen met die lui die denken dat alles kan en mag ten koste van anderen. Overigens: meer motorpolitie in Flevoland.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Als hij voorwaardelijke celstraf had wel, maar als het om een voorwaardelijke boete ging natuurlijk niet.

  reageer
 • Carry

   

  hij zit nog in zijn proeftijd. Hoort hij dan niet terug de cel in?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert