Hoger beroep over discriminatie bij ANNO

ALMERE
Het Openbaar Ministerie legt zich niet neer bij de uitspraak van de rechter over discriminatie bij de Almeerse uitgaansgelegenheid ANNO. In oktober vorig jaar sprak de rechtbank in Lelystad drie medewerkers van ANNO vrij van discriminatie. Het OM gaat tegen deze uitspraak in hoger beroep en dat betekent dat het gerechtshof in Leeuwarden de zaak opnieuw gaat bekijken.

De vermeende discriminatie gebeurde in maart 2011. Een man van Surinaamse afkomst werd toen bij de deur geweigerd. De man spande een rechtszaak aan omdat hij van mening is dat hij op basis van zijn huidskleur is geweigerd.

Het gerechtshof in Leeuwarden buigt zich op 23 november over de zaak.

reacties (6)

 • Jeroen

   

  Ga jij lekker naar Eerste Rang, dan ga ik lekker naar Anno. Het publiek van beide tenten is totaal niet met elkaar te vergelijken, dus wat dat betreft is het deurbeleid perfect.

  reageer
 • Gert

   

  Ben daar ook eens geweigerd omdat ik sportschoenen zou dragen. Dat is nou typisch een geval van discriminatie op basis van schoenen.

  reageer
 • RICK

   

  Hihihi

  reageer
 • Ik

   

  Lid zijn pffff hoe kan je lid worden van zulke tenten ,,,,,nee de eigenaren zijn geldwolven ..... Ben daar wel eens geweest nou mot je eerst langs een blond ding die denkt dat ze 18 is en dan wil ze je weigeren omdat je geen 18 bent hihihi ...gewoon niet heen gaan lekker naar eerste rang daar mag ik wel naar binnen omdat ik 25 ben hihihi

  reageer
 • Erik

   

  ben daar ook vaak geweigerd. Omdat ik niet lid zou zij .....

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • kleur bekennen

   

  geef maar flinke boete ...en dan wel.op zondag salsa dansen pffff als er maar geld wordt betaald maar owee als er een kleur aan de deur komt ...geldwolfen. .

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert