Zwemmers enthousiast over nieuw wedstrijdbad

URK
Bezoekers van zwembad 't Bun op Urk zijn enthousiast over het nieuwe wedstrijdbad. Vooral de afmeting van het bad zorgt voor positieve reacties.

't Bun is de afgelopen maanden gerenoveerd en het oude wedstrijdbad is gesloopt. Er is een nieuw wedstrijdbad gebouwd dat breder en dieper is dan het oude. Maandagmiddag werd het bad weer opengesteld nadat het zes weken gesloten was. Over ruim een half jaar is de tweede fase van de verbouwing klaar. Dan is er ook een zogenoemd doelgroepenbad en een tweede, grotere glijbaan.

De renovatie en uitbreiding kost ongeveer vijf miljoen euro. De prijs van een toegangskaartje is met vijftien procent verhoogd.

reacties (5)

 • Gnodde

   

  Er zit een gaatje in de bodem

  reageer
 • Zeewolde

   

  Urk is goed bezig op sport gebied. Er is veel sporttalent op Urk die op deze manier goed gestimuleerd worden.

  reageer
 • jan

   

  gister gezwommen in vernieuwde bad. Ziet er geweldig uit. Compliment!! akoestiek stuk verbeterd, je wordt nu niet meer horendol van geschreeuw. Enige nadeel is dat instructie geven niet kan zonder dat de stem geforceerd wordt of verplicht geluidsinstallatie gebruiken. Laatste heeft voor en nadelen. Al met al een bad anno 2015, licht en ruim. benieuwd wanneer de sauna gaat komen.

  reageer
 • Frenky

   

  Kunnen ze mooi de buren begluren.

  reageer
 • Pzaal

   

  Ik vind het erg jammer dat het nieuwe zwembad in poort alleen maar een vierkant bad wordt zonder ook maar 1 vorm van vermaak. Dat het zo duur moet worden snap ik ook echt niet. Denken ze nu echt dat een zwembad recht toe recht aan een succes gaat worden op die zandvlakte? Dat zwembad in URK doen ze het veel beter glijbanen en andere faciliteiten + een vierkant bad.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert