Flevoziekenhuis: 'Gemeente moet herstel parkeerplaats betalen'

ALMERE
Het Flevoziekenhuis in Almere gaat ervan uit dat de gemeente de kosten voor het herstel van het parkeerterrein Hennepveld voor haar rekening neemt. Dat zegt woordvoerder van het ziekenhuis Peter Pels.

Donderdagavond spreekt de Almeerse gemeenteraad over de financiering van de opknapbeurt. Eigenlijk had de raad voor het zomerreces al een beslissing moeten nemen over het geld, maar de PvdA wilde er nog een keer over spreken.

Volgens de woordvoerder is het parkeerterrein in zeer slechte staat. Er zitten gaten in het wegdek en de belijning ontbreekt. Het ziekenhuis wil dat het terrein zo snel mogelijk wordt gerenoveerd.

reacties (5)

 • De Prikker

   

  De Prikker kijkt er anders tegenaan. Het Flevoziekenhuis heeft jarenlang een noodgebouw gehad op het geduide terrein. Met name dat stuk is slecht. Dat komt natuurlijk door de sloop en het bouwen in het verleden. De Prikker vindt dat dat stuk door het ziekenhuis opgeleverd moet worden in de staat zoals het voor de bouw was. Dat heet beheer als een goed huisvader. Het kan niet zo zijn dat nu in Almere de, toch al hoge , parkeer tarieven omhoog moeten om het Flevoziekenhuis ter wille te zijn.

  reageer
 • Dirk

   

  Opvallend, de heer Pels.... Typisch PvdA.....aan de voorkant vertragen en aan de achterkant profiteren! Bah...

  reageer
 • Kees

   

  Klopt, die man heeft ook gewoon een baan natuurlijk.

  reageer
 • ron

   

  zitten toch vreemde kantjes aan dit verhaal ; jammer dat er geen belden bij waren om het verhaal te ondersteunen

  reageer
 • Reaguurder

   

  Woordvoerder Peter Pels a.k.a fractievoorzitter PVDA flevoland?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert