Steun voor aanpak Hennepveld brokkelt af

ALMERE
De politieke steun voor het aanpakken van parkeerterrein Hennepveld in Almere, brokkelt steeds verder af.

Het terrein bij het Flevoziekenhuis is volgens wethouder Frits Huis erg slecht en moet meteen worden aangepakt. Daarvoor zou 373.000 euro worden uitgetrokken. De PvdA in de gemeenteraad hield dit voor de zomervakantie tegen, en inmiddels gaan ook andere partijen twijfelen.

Coalitiepartij VVD vraagt zich bijvoorbeeld af of de reparatie wel zo noodzakelijk is op dit moment. De politiek hakt naar verwachting volgende week een knoop door.

reacties (6)

 • Charles

   

  Even de feiten prikker. Dat hier niet voor begroot is komt door de voorgaande colleges dat kan je deze wethouder niet verwijten. Dat sommigen in ander potje willen graaien die daar niet voor bedoeld zijn is een soort van roof. Dan gaan daar tekorten ontstaan. In plaats daarvan gaat de wethouder oplossen in de begroting waar het bedoeld is. Geef mij 10 zulke wethouders. Wil een wethouder eens de put dempen voordat er een kalf verdrinkt is het weer niet goed. nee er moeten eerst ongelukken gebeuren. We zullen de slachtoffers doorverwijzen naar het noodfonds van de PvdA en de VVD. Een regelmatige ziekenhuisbezoeker.

  reageer
 • De Prikker

   

  Even voor de geschiedschrijving. De wethouder wilde de reparatie betalen uit de exploitatie parkeergelden. Verder kon hij niet garanderen dat de parkeergelden niet omhoog gaan. Gelukkig was de raad wakker en probeerde een alternatief maar daar ging de wethouder van boterzacht begroten niet op in. Tja, en dan kan de raad maar één ding. Tegen stemmen. Bovendien vindt de Prikker dat het ziekenhuis de door hun gebruikte grond in de oorspronkelijke staat moet opleveren en dit niet op de gemeenschap af te schuiven.

  reageer
 • jan

   

  ach je kunt je geld maar 1x uitgeven. en feestjes voor afscheid en welkom van nieuwe burgemeester moeten ook betaald worden toch, of misschien gaan sponseren??

  reageer
 • Funny

   

  Precies feestjes zijn belangrijker voor de VVD dan zieken en bejaarden, die mogen struikelen.

 • harry

   

  Zeker een bevriend aannemertje om werk verlegen

  reageer
 • Gerda

   

  Misschien is het een optie om een klein gedeelte op te knappen dicht bij het ziekenhuis en daar het tarief iets te verhogen en de rest zo laten en daar geen tarief meer te heffen! Het is toch eigenlijk van de zotte dat je in het ruime Flevoland parkeergeld moet betalen!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • John1967

   

  Gaan de parkeertarieven dan ook om laag. We moeten dus op een knollenveld parkeren , maar zeker wel de volle mep betalen. Schandalig naast een zienhuis met veel invalide bezoekers. Moeten er dan eerst ongelukken gebeuren.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert