Vijf gewonden bij ongeval op Hollandse Brug

ALMERE
Bij een verkeersongeval op de Hollandse Brug zijn zaterdagmiddag 5 personen gewond geraakt. Dat meldt de politie.

Het ongeval gebeurde rond het middaguur, op de A6 richting Almere. Door nog onbekende oorzaak botsten daar drie auto's op elkaar.

In verband met het ongeval waren zo'n anderhalf uur twee rijstroken op de brug afgesloten. Hierdoor ontstond op de A1 voor de afslag Almere een file van 5 kilometer. Rond half twee werd de weg weer vrijgegeven en nam de file geleidelijk af.

Foto's: Brian Florea

reacties (3)

 • Dick

   

  Nee, dat weet hij ook helemaal niet. Maar tegenwoordig is iedereen er zo van overtuigd dat snelheid overal de oorzaak van is dat ik die reactie wel begrijp. En nee ik zeg niet dat snelheid geen invloed heeft, maar het is NIET de oorzaak van ongevallen. Oorzaak van ongevallen is nog altijd "niet opletten", "geen voorrang verlenen", "verkeerde keuzes" (te hard voor de situatie), "je auto niet kennen". Die laatste is heel belangrijk. Raar? Nee. Als jij niet weet waartoe je auto (niet) in staat is maak je verkeerde keuzes waardoor ongevallen "kunnen" ontstaan. Maar mensen, leer eens om oorzaak en gevolg uit elkaar te houden. Snelheid hoort aan de kant van de gevolgen, de andere factoren die ik genoemd heb horen bij de oorzaken.

  reageer
 • Pascal

   

  Dat is de oplossing voor alles? Wat een onzin. Je weet niet eens wat er gebeurd is.

  reageer
 • Hupsakee

   

  worst misschien is tijd voor een traject controle tussen Lelystad en Muiden en andersom

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert