Burgemeester opent horecagroothandel Sligro

ALMERE
Burgemeester Annemarie Jorritsma heeft maandagochtend horecagroothandel Sligro in Almere geopend. Op bedrijventerrein Veluwse Kant opende de 48ste vestiging van de groothandel de deuren.

In de winkel, met een vloeroppervlakte van zo'n 10.000 vierkante meter, kunnen ondernemers terecht voor allerlei horecaproducten zoals wijn en apparatuur. Burgemeester Jorritsma liet weten blij te zijn met de komst van Sligro, omdat het goed is voor de werkgelegenheid. Op dit moment zijn er 28 medewerkers aan het werk en dat aantal kan nog toenemen.

Ook ondernemers zijn te spreken over de nieuwe vestiging. Daardoor kunnen ze dicht bij huis inkopen doen en hoeven ze niet uit te wijken naar bijvoorbeeld Amsterdam.

reacties (6)

 • Antje Ha

   

  Dat gelooft niemand. Een half uur extra rijden om een glimlach te krijgen. En het is ook niet waar. Vanaf dag één zult u in Almere inkopen.

  reageer
 • ron

   

  annemarie drink graag gek op feesten en openingen

  reageer
 • harmpie

   

  vandaag geweest, wat een drama zaak, ongeïnteresseerd personeel. Directie die je staat op te wachten met een glas Champagne. Daar kom ik niet voor. Vrijdag ga ik maar weer naar de Sligro in Amersfoort. Daar tenminste wel vriendelijk personeel en hele goede service.

  reageer
 • Antje Ha

   

  Kan je niet beter op je klokkies letten? Overigens is het bespottelijk om los Lidl brood met bezorgde Sligro leveringen te vergelijken. Hopelijk vinden we u ook niet in een bedrijfsrestaurant.

  reageer
 • wijnschenk

   

  Het woord groothandel begrijp ik niet zo!!! Gisteren in de rij bij de kassa alleen maar klanten met 1 brood 1 pak melk enz enz??? na een gesprekje met een van de medewerkers werd er opgemerkt dat hier niets aan te doen was.... Ook heb ik nog even gevraagd hoe het kan dat bij de lidl cq aldi een groot aantal artikelen goekoper is dan bij DE groothandel. Hierop kwam een wazig verhaal over inkoop aantallen. Voorbeeld eieren brood voorgebakken broodjes zijn meer dan 25 procent goedkoper. En dit is dan ook nog eens incl btw 6 % !!1 Terwijl bij DE groothandel dit exclusief btw is. Maar goed mooie zaak . Koop er alleen artikelen die NIET verkrijgbaar zijn in de normale supermarkt. Zoals place mats kleine jam enz. Er werd nog wel even opgemerkt dat ik een goede ondernemer was die op de prijzen let??? Lijkt me logisch, maar let Sligro op zijn prijzen.??!!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Fritz

   

  Annemarie heeft de wijnkelder ook weer vol.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert