David van Gennep is 'Kanjer van Goud'

ALMERE
David van Gennep van Stichting AAP in Almere is dinsdag door de Nationale Postcode Loterij benoemd tot 'Kanjer van Goud', een soort onderscheiding voor mensen die iets betekenen voor de samenleving. De loterij maakt samen met RTL een serie televisieprogramma's met als titel 'Kanjer van Goud'.

Van Gennep kreeg de gouden speld in Spanje. Daar zijn opnamen gemaakt bij de vestiging van Stichting AAP. In Primadomus, in de gemeente Villena, worden leeuwen en tijgers opgevangen. Het gaat om afgedankte circusdieren die een nieuw thuis nodig hebben.

Die opvang is er gekomen dankzij een forse donatie van de Nationale Postcode Loterij. Van Gennep kreeg ditmaal een cheque van 25.000 euro. Hij denkt daarmee koel- en vriescellen aan te schaffen waar het vlees voor de leeuwen en tijgers kan worden bewaard.reacties (3)

 • Opa69

   

  Gefeliciteerd David, wel een beetje schijnheilig van de Postcode loterij, als je ziet hoe ze miljoenen binnen halen dan hadden ze beter ook een miljoen kunnen geven.. Dat verdient David en cs eerder dan een schamele €25.000...!!!

  reageer
 • DrJake

   

  Die zal wel 'Apetrots' op zulke geldverspilling. Laat voormalige eigenaren(=circussen) voor deze kosten opdraaien en niet weer de nederlander.

  reageer
 • els

   

  Je hebt het verdient, David. Van harte

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert