Beginnende bestuurder rijdt bijna 100 op Fazantendreef

DRONTEN
De politie in Dronten heeft woensdag een beginnende bestuurder betrapt die bijna twee keer de toegestane snelheid reed. De automobilist reed 96 kilometer per uur waar 50 is toegestaan.

Dat gebeurde op de Fazantendreef, waar woensdag een snelheidscontrole werd gehouden. Enkele bestuurders die te hard reden, kwam weg met een waarschuwing van agenten.

Dat gold niet voor de jonge automobilist. De officier van justitie zal bepalen welke boete past bij de snelheidsovertreding.

reacties (5)

 • Rob

   

  jonge bestuurder hum, doet het ergste vermoeden, denkt misschien al dat hij het weet hoe het moet, straks met zn vrinden erbij in en met 100 tegen een boom. Hoop het helemaal mis te hebben maar het rijbewijs intrekken zou wat mij betreft de remedie zijn. Leer het nog maar een keer opnieuw.

  reageer
 • Jay

   

  Dick, je draait de zaken om! De controles deugen wel maar de automobilisten niet. Altijd maar weer dat kinderachtige grensjes opzoeken en er met een teentje (of een hele voet) overheen. En de jongen uit dit artikel zou zijn rijbewijs moeten worden afgepakt met de vermelding dat hij nooit meer achter wat voor autostuur dan ook mag kruipen. Dit soort miezertjes kan gewoon niet met die verantwoordelijkheid omgaan.

  reageer
 • Gerrit2

   

  Rijbewijs innemen en auto confisqueren, dan leren ze het wel af!!

  reageer
 • Dick

   

  Maar die auto kan men niet confisqueren, dat kan pas bij een overschrijding van 100%. Om daarna heel snel weer terug te gaan naar de eigenaar. Een auto verbeurd verklaren is namelijk "rechtsongelijkheid".

 • Dick

   

  Kijk, en hier heeft het nou zin om te controleren. 95km/u binnen de bebouwde kom is natuurlijk absurd. Echter is het wel een gevolg van het controlebeleid van de overheid, mensen durven op de snelwegen niet eens de limiet te rijden vanwege de belachelijke controledrang, diezelfde mensen trappen binnen de bebouwde kom het gas in in de veronderstelling dat daar toch niet wordt gecontroleerd.

  reageer
 • Ron

   

  Prima. Doe dat vaker zou ik zeggen. Dat controleren dan.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert