Mogelijk hinder door werkzaamheden aan Gooiseweg

FLEVOLAND
Door wegwerkzaamheden aan een deel van de Gooiseweg moeten automobilisten vanaf vrijdagavond rekening houden met vertraging. Het gaat om het stuk van Zeewolde naar de kruising met de Ganzeweg.

De nog ontbrekende markering op de linker rijbaan van de Gooiseweg wordt aangebracht. De werkzaamheden beginnen om 20.00 en duren tot 6.00 uur zaterdagochtend.

De provincie rond de komende maand het werk aan de Gooiseweg af. De N305 is afgelopen jaar voor een deel verdubbeld.

reacties (5)

 • Dick

   

  Het kan honderdduizend keer een provinciale weg zijn, hij loopt door de Gemeentes Almere en Zeewolde. Er moet in beide gemeentes vergunning worden aangevraagd, da's namelijk weer een gemeente aangelegenheid. Daarbij komt dat gemeentes wel degelijk inspraak hebben in de uitvoering van de weg. Laten we het maar wensen noemen. Daar zal de provincie (vanwege die vergunningstrajecten) uiteraard rekening mee houden. Dat heeft ook een kostenplaatje in zich wat dan weer deels bij de gemeentes wordt neergelegd. Dus het argument dat het een provinciale weg is en dat de gemeentes daar niks mee te maken hebben is maar half waar.

  reageer
 • KC

   

  Je kan beter helemaal niets meer zeggen. Het is een provinciale weg. Nu het goed weer is wordt de markering nog aangebracht wat laatst niet kon door regen. De volgende verdubbeling is van Tekkersveld naar de Ganzenweg. Daarna is de richting Stichtsebrug aan de beurt.

  reageer
 • ron

   

  hoe kan er een gemeentelijk conflict spelen? het is een provinciale weg !!! misschien moet je dus eerst zelf met en geloofwaardig logisch argument komen?

  reageer
 • Sjaak

   

  Zolang ik naar geen hinder ondervind.

  reageer
 • kees

   

  Onvolledige berichtgeving. Volgens mij zijn dit helemaal niet de laatste werkzaamheden. Volgens mij lopen de werkzaamheden vertraging op namelijk. Daarnaast zou het stuk goede journalistiek getuigen om eens uit te zoeken, waarom het stuk richting de Stichtse brug niet wordt aangepakt. Conflict tussen Almere en Zeewolde over de kosten van dit stuk weg en de wens van Almere om dit stuk van Zeewolde over te nemen? Meer ga ik niet zeggen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert