Angela Huckriede nieuwe fractievoorzitter VVD Zeewolde

ZEEWOLDE
Angela Huckriede wordt de nieuwe fractievoorzitter van de VVD in Zeewolde. Zij neemt het stokje over van Heidi Broertjes, die een stapje opzij doet en als gemeenteraadslid verder gaat.

Broertjes gaat meer tijd vrijmaken voor haar gezin en familiebedrijf. In de zomervakantie heeft zij de beslissing genomen. Haar moederschap, het familiebedrijf en haar werk als fractievoorzitter vielen niet meer te combineren, zegt zij. Huckriede verving Broertjes al eens eerder tijdens haar zwangerschapsverlof.

Voorzitter van de VVD Zeewolde Reinier Joustra laat weten begrip te hebben voor het besluit van Broertjes.

reacties (4)

 • Rob

   

  Zeewolde wordt te groot voor de boertjes Broertjes.

  reageer
 • Jan Huizen

   

  Het eerste wat Angela moet doen is dat azc boycotten en dwarsbomen! Ik wens haar mega veel succes, en dat haar kiezers niet laat zitten....

  reageer
 • Wim

   

  waarom zegt men niet gewoon dat ze ongeschikt is als fractieleider. Het rommelt bij de VVD Zeewolde al sinds het nieuwe college.

  reageer
 • Klaas

   

  Duidelijk dat het rommelt binnen de VVD in Zeewolde bij het beraad over het AZC wist Broertjes zich niet staande te houden en bleek dat zij niet sterk genoeg is als fractievoorzitter. Hopelijk kan Huckriede het wel aan en weet zij het bestuur van de VVD het zwijgen op te leggen wat politieke kwesties betreft en waar de fractie dus over moet gaan.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert