Aanrijding op Lindeweg: gazon bezaaid met spullen

FLEVOLAND
Een flinke aanrijding op de Lindeweg tussen Emmeloord en Luttelgeest zaterdagmiddag. Twee auto's klapten daar door nog onbekende oorzaak op elkaar. Een van de auto's belandde op zijn zijkant. Er raakte niemand gewond.

De auto's kwamen tot stilstand op een inrit van een boerderij. Het gazon lag bezaaid met spullen die door de klap uit de auto's waren geslingerd. De politie heeft samen met de betrokkenen het ongeval afgehandeld.

Een berger heeft de voertuigen uiteindelijk weggehaald.

reacties (23)

 • Dick

   

  Als je goed leest, dan weet je dat ik een algemene mening aanhaal. Niet jouw persoonlijke mening. En wat Antje al zegt, N moet B zijn.

  reageer
 • Dick

   

  klopt als een bus. N en B zitten ook veel te dicht bij elkaar.

  reageer
 • Lely...

   

  Zal ik dan maar diegene zijn die jou corrigeert ? De Megane ligt daadwerkelijk op de oprit. Het is maar een krappe meter, maar toch..................

  reageer
 • Antje Ha

   

  noem moet boem zijn

  reageer
 • JeeBee

   

  Ik wil niet graag horen dat snelheid de oorzaak is hoor, dat zie je mij toch niet schrijven of wel soms?? Maar met de beste wil van de wereld kan ik van een tweetal kleine fotootjes geen oorzaak aflezen hoor, ben niet zo slim. Afijn, makkelijk voor oom Agent, hoeven ze jou alleen maar de foto's te sturen. Weet ik alleen nog steeds niet wat er wordt bedoeld met 'noem is het gevolg'? Het gevolg is de aanrijding toch of niet?

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Dick

   

  Inderdaad, dat kan ik uit de situatie op de foto's aflezen. Niet zo moeilijk hoor. Kijk zelf maar eens goed naar de sporen. Kom je, als het goed is, op de zelfde conclusie uit. Maar iedereen wil graag horen dat de snelheid de oorzaak is. Lekker makkelijk is dat, je hoeft nergens op te letten, zolang je maar niet te snel rijdt.

  reageer
 • JeeBee

   

  En dat kan je concluderen aan de hand van een paar foto's??? Knap hoor!! De politie wil je graag in het team hebben ter versterking denk ik, dan hoeven ze niet eens meer ter plekke te gaan om de oorzaak te onderzoeken. Maar wat bedoel je met 'noem is dan het gevolg'?

  reageer
 • Dick

   

  Hoe dan ook, de Mégane had gewoon voorrang MOETEN verlenen. Beetje flauw om dan gelijk snelheid erbij te halen. Maar goed zoals ik al eerder meldde, als zijn snelheid 100-120 was geweest was de schade vele malen groter geweest.

  reageer
 • Rita H

   

  TJa, uw vriend verklaart naar besten weten toch vrijwel zeker valselijk. Een normale reflex na het veroorzaken een ernstig ongeluk is om de schuld bij anderen te leggen. Ook worden hierbij goedgelovige vrienden ingeschakeld.

  reageer
 • Dirk Zaan

   

  Dat hij de snelheid niet goed inschatte is wel duidelijk anders was het ongeluk niet gebeurd. Of hij dacht dat het nog wel ging of hij had haast en dacht dat de ander de boom in kon. De meeste ongelukken in de polder worden veroorzaakt door de bewoners zelf.

  reageer
 • Dick

   

  Ik heb natuurlijk alleen twee foto's om te bepalen wat er gebeurd zou kunnen zijn. Echter als je de stand van de auto's bekijkt, de remsporen daarbij neemt, de schade aan vooral de Megane, dan kun je eigenlijk maar tot één conclusie komen, de Megane heeft de klapper veroorzaakt.

  reageer
 • Antje Ha

   

  De kennis heeft voorlangs willen kruisen??? Dat verklaart wel waarom er zo'n remspoor op de oprit staat. De tegenligger heeft nog getracht uit te wijken en te remmen. Met een groot risico voor hemzelf. De chauffeur van de afslaande auto is dan de grote veroorzaker!

  reageer
 • Dick

   

  Zeg kerel, praat geen onzin, als die groene auto werkelijk 100-120km/u had gereden dan had het motorblok zo ongeveer tussen de voorstoelen gezeten. Dan had ook de Megane de rechter deur ook ongeveer tegen de uitlaat aan gezeten. Waarschijnlijk is de snelheid rond de 70-80 geweest. Maar wat ik eerder al zei, als je een erf opdraait moet je wel uitkijken of er misschien tegenliggers zijn die roet in het eten kunnen gooien. En daarbij, jouw kennis kan absoluut geen snelheden van tegemoetkomende auto's inschatten, dat kan NIEMAND.

  reageer
 • Anoniem

   

  Hilarisch om iedere keer weer al de reacties te lezen, jullie weten geen van allen hoe het gebeurt is en dat maakt ook niet uit. Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan iedereen overkomen. Wees blij dat niemand er lichamelijke schade aan overgehouden heeft en hou je meningen voor je, anders moet je maar nieuwspresentator worden. Ga wat nuttigs doen op je vrije dag ipv alleen maar commentaar te leveren

  reageer
 • Bromsnor

   

  Dat u kennis bent maakt u nog geen getuige. Hoe iemand zou kunnen weten wat de snelheid was van een achterop rijdende auto is wel heel bijzonder. En vooral wanneer je helemaal niet ter plekke was. Het ziet er volgens de foto's meer naar uit dat de botser de afslaande auto niet heeft opgemerkt en/of van de weg is geraakt. De sporen staand dwars over de oprit. De politie zal het wel uitzoeken. Of het eng was voor omstanders doet er zelden iets toe.

  reageer
 • Antje Ha

   

  Merkwaardig dat je niet mag schrijven dat spullen transporteren met een auto heel normaal is en dat Hans B zijn eigen familie maar eens moet bekijken.

  reageer
 • JsR

   

  zo jammer dat mensen al een mening hebben als ze er A niet bij zijn geweest en B de personen niet eens kennen torvallig betreft dit een vriend van me die opweg is om zijn dochter op te halen. Middels dat hij de oprit op rijdt word hij aangereden door iemand die 100-120km/u rijd onder het toezient oog van vele kinderen. Denk dat die wel een probleem hebben vanacht om rustig alles te verwerken en te slapen. en om B even te verduidelijken het is iemand die zeer positief in Emmeloord en omstreken bekent staat als een hard werkend persoon Dus bedenk aub dat oordelen / vooroordelen iemand nog meer pijn kan doen als ie dat al heeft

  reageer
 • Dick

   

  ja en als je dan dat erf op wilt draaien moet je wel kijken of het kan. De grijze auto heeft daar gewoon het erf op willen draaien en niet goed uitgekeken. Noem is dan het gevolg.

  reageer
 • Carry

   

  Dit is gewoon 1 rechte weg met in/ uitritten van de bewoners.

  reageer
 • Arie

   

  Gestolen waar? Misschien net boodschappen gedaan? Altijd gelijk weer die vooroordelen...

  reageer
 • Carry

   

  de auto's lagen niet op de inrit maar op het gazon. Kwam erlangs toen het net gebeurt was.

  reageer
 • Pzaal

   

  Zo moeilijk om gewoon goed op te letten op kruisingen?

  reageer
 • Hans B

   

  gestolen waar?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert