Veel verkeershinder A6 door slecht weer

ALMERE
Het verkeer op de A6 ondervond veel hinder van het slechte weer. Tussen Lelystad en Almere Buiten-Oost hebben automobilisten maandagochtend een half uur vertraging opgelopen.

Volgens een weginspecteur van Rijkswaterstaat op Twitter liep het water niet meer weg van de snelweg en moest de afvoer gereinigd worden. Een rijstrook was daardoor lange tijd dicht.

Bij Almere Buiten-Oost vond iets na 5:00 uur in de ochtend een ongeluk plaats. Het was volgens de politie een eenzijdig ongeval. Ook dat zorgde voor veel vertraging.

reacties (8)

 • Mark, Dronten

   

  Volgens Rijkswaterstaat ... Weet je wat gevaarlijk was daar op de A6? De aanwezigheid van RWS zelf. Er lag namelijk een beetje water op de linker rijstrook dat niet zo snel wegliep maar volgens RWS was dat LEVENSGEVAARLIJK. EN daar wordt hard werkend Nederland dan een half uur voor vastgehouden.

  reageer
 • Rob

   

  Waar ziet u mij zeuren danwel iemand de schuld hiervan geven?

  reageer
 • Antje Ha

   

  1 of 2 keer per jaar? Dat is heel vaak. Hoogstens 1 maal per 5 tot 10 jaar lijkt mij meer aanvaardbaar.

  reageer
 • joop

   

  soms, heel soms, is er zoiets als overmacht. Dat was dus vandaag. Het weer was echt zeer bijzonder en extreem enige uren. Daar kun je niemand de schuld van geven hoor. En, nu, slechts enkele uren later is het allemaal alweer prima in orde. Niet zo zeuren dus, dit kan gebeuren en is maar 1 of 2 keer per jaar.

  reageer
 • De ingenieur.

   

  Grof zwerfvuil wat in de berm ligt drijft niet naar het putje. De putten zitten langs de middenberm en zitten gewoon verstopt met straatvuil. Dat moet met een puttenzuiger met enige regelmatig weggezogen worden.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Rob

   

  Weleens gezien hoeveel vuilnis er in de bermen ligt? Als het water hoog genoeg komt gaat dat vanzelf wel drijven en richting het putje. Dat kan een ingenieur toch ook wel bedenken?

  reageer
 • De ingenieur

   

  En hoe kan zo'n put verstopt zitten. Alles wordt toch regelmatig nagekeken?

  reageer
 • Sjaak

   

  Ook ik had problemen door de plassen heen te rijden, en vele andere weggebruikers met mij baalden van het slechte weer. Gelukkig kwam ik op tijd op mijn afspraak.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert