Vandaag duidelijkheid over toekomst rechtbanken

FLEVOLAND
Personeel van de rechtbanken in Lelystad en Almere is maandagochtend geïnformeerd over de toekomst van de beide vestigingen. De Raad voor de Rechtspraak, die over de rechtbanken gaat, presenteerde een meerjarenplan. Daarin staat hoe de huisvesting van de rechtbanken in de toekomst moet worden ingericht.

Wat het personeel in Lelystad te horen heeft gekregen is nog onbekend.
Rond 13:30 uur komt de rechtbank met een persbericht, waarin de veranderingen voor Flevoland worden toegelicht.

De aankondiging van het meerjarenplan leidde op verschillende plaatsen in het land tot onrust. In Almelo legde het personeel vrijdag zelfs korte tijd het werk neer, na sterke geruchten dat de rechtbank daar zou worden gesloten.

reacties (1)

  • Sjaak de

     

    Merkwaardig de bevolking neemt toe de criminaliteit neemt toe, financiële middelen nemen toe, maar de zaken blijven alsnog lang liggen door extreme werkdruk, dus afbouwen. Alles wordt afgebouwd in Nederland, vergrijzing bevolking antwoord overheid: sluitingen van zorginstellingen en zorg premies onbetaalbaar maken. Ons leger wordt afgebouwd soldaten moeten pief paf poef roepen etc, we leven in schijnveiligheid met de vijand aan de poort inmiddels binnen de poorten.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert