Raadsleden willen opheldering over 'Polenhotel'

NOORDOOSTPOLDER
De fracties van D66 en ONS Noordoostpolder gaan vragen stellen over hotel Noordoostpolder in Bant. Omwonenden van dat hotel zijn naar de rechter gestapt omdat er volgens hen het afgelopen jaar niet is voldaan aan de voorwaarden voor de vergunning. De gemeenteraadsleden willen weten of de gemeente voldoende aan handhaving heeft gedaan.

In de verleende vergunning staat dat er eenvoudig een kamer geboekt moet kunnen worden, dat er maaltijden geserveerd worden en dat gasten maximaal drie maanden mogen blijven. Volgens omwonenden wordt aan al deze voorwaarden niet voldaan. Ook Omroep Flevoland ontdekte dat boeken niet eenvoudig is.

De SP-fractie in Noordoostpolder nam eerder al de proef op de som. De partij slaagde er toen wel in om een kamer te boeken met ontbijt. De SP sluit zich waarschijnlijk aan bij de vragen van D66 en wil van de wethouder weten of er inderdaad sprake is van een 'Polenhotel' waar Oost-Europese arbeiders permanent wonen.

reacties (6)

 • Alex

   

  Of de gemeente voldoende aan handhaving heeft gedaan? Nee dus. Overduidelijk!

  reageer
 • Simpel

   

  De raadsleden moeten eens vragen naar de kosten van juridische bijstand over de laatste jaren van deze gemeente. Een beter bestuur had deze kosten voorkomen en met het geld had je goede dingen voor je gemeente kunnen doen.

  reageer
 • Rinus

   

  Dat het de SP wel lukte heeft misschien te maken met hun sovjet achtergrond?

  reageer
 • Enige cynisme ??Maar niet bij de SP.

   

  Jammer dat mensen soms in het verleden blijven hangen. De SP is een partij is van deze tijd met realistische gedachten zonder dergelijke denkbeelden.Misschien een aanrader om kennis te maken met SP leden of deze beeldvorming leeft.Overal in het land zijn het mensen die open staan voor een ieder zijn gedachten.

 • he?

   

  He ons roeptoetertje bertho van ONS was al een tijdjie niet meer in het nieuws geweest, gelukkig hij is er nog. Zonder hem zou de politiek alleen over serieuze onderwerpen gaan! Geen idee om donderdag ook naar zeewolde te gaan bertho, vife minufes of fame!

  reageer
 • Jaap-jan w

   

  Is super hoor als Poolse vrouwtjes !

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Jaap-jan w

   

  Opdoeken daar ! Gewoon weer Nederlandse werknemers uit de ww helpen !

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert