Zorgen om privacy bij betaald parkeren

LELYSTAD
De ChristenUnie in Lelystad maak zich zorgen over de privacy van automobilisten die hun auto met een abonnement in de parkeergarage zetten.

De partij had vragen gesteld over de gegevens die abonnementhouders moeten invullen. De antwoorden van burgemeester en wethouders stellen de partij niet gerust. Raadslid Schraa gaat dinsdagavond nog een aantal kritische vragen stellen.

Zo moeten abonnementhouders een kopie van hun identiteitskaart overleggen. Ook ergert de partij zich aan prepaidkaarten die de parkeerdienst uitgeeft. Die zijn maar geldig voor één garage.

reacties (4)

 • ron

   

  wat is nu het probleem eigenlijk als je overal met je pasje betaald dan zijn die gegevens ook bekend.

  reageer
 • KC

   

  een bankafschrift is voldoende.

  reageer
 • jan

   

  Laat ze zich eens zorgen maken om de ouderen en de mensen die zorg nodig hebben of andere maatschappelijke problemen veroorzaakt door de gemeente

  reageer
 • Piet

   

  Privacy bestaat niet als je je naam moet afgeven voor zo'n kaart. Ik neem dus geen abonnement.

  reageer
 • Lely...

   

  Privacy??? Op Facebook zet men zijn/haar hele levensverhaal, worden allerlei foto's geplaatst, doet men uitspraken over van alles en nog wat, maar je mag niet weten dat de auto een uurtje in een parkeergarage heeft gestaan. En dan weet je dat ik een uurtje geparkeerd heb in een parkeergarage. Ja..... En..........???

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert