Politieke discussie azc live te volgen

ZEEWOLDE
De politieke discussie in Zeewolde over de komst van een azc is donderdagavond live te volgen bij Omroep Flevoland. De raadsvergadering van de gemeente Zeewolde wordt vanaf 20:00 uur live uitgezonden via de website, de gratis app en het Youtube-kanaal.

Het college van burgemeester en wethouders is verdeeld over het aantal asielzoekers dat de gemeente moet opvangen. Een meerderheid van het college wil maximaal 900 asielzoekers, een minderheid 600.

In de vergadering geeft het college van burgemeester en wethouders een toelichting. Ook Tweede Kamerlid Geert Wilders krijgt spreektijd.

reacties (3)

 • A gossie

   

  5 minuten spreektijd maximaal per persoon, wat een discussie kan dat worden zeg...oftewel je mond houden op last van de gemeente Zeewolde... 517195

  reageer
 • ron

   

  wat is er belachelijk aan dat dit wordt uitgezonden? wat moet er achter worden gehouden ? wat wel belachelijk is dat dit wordt toegestaan om van buiten te spreken zonder dat er evenwicht is. want wilders kan je toch eecht niet zien als een objectief feitenverteller; geen enkel weerwoord van de andere zijde uit het haagse kan nooit goed zijn.

  reageer
 • Jurrie

   

  Belachelijk dat dit uitgezonden wordt.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert