Drie gemeenteraadsleden praten met De Gram

URK • Wo 2 september 2015 | 17:05 • Woensdag 2 september 2015 | 17:05
De bijeenkomst die dinsdagavond in jeugdhonk De Gram op Urk werd gehouden, is door drie gemeenteraadsleden bezocht. De eigenaren van het jeugdhonk hadden Urker politici uitgenodigd voor een goed gesprek.

Op die manier hoopten de eigenaren misverstanden uit de weg te ruimen en te laten zien dat ze volgens de regels handelen. In juli had de gemeente aangekondigd dat de bar tijdelijk dicht moest, omdat het jeugdhonk zich niet aan de regels had gehouden. Zo zou er vuurwerk zijn afgestoken en een groot feest niet zijn aangemeld. Kort daarna werd besloten dat de bar toch open mocht blijven, omdat het toezicht op Urker jeugdhonken zou worden opgeschroefd.

De drie gemeenteraadsleden die gehoor gaven aan de uitnodiging zijn Klaas Brouwer van het CDA en Anja Keuter-Kapitein en Jurie van den Berg van Unie Gemeentebelangen. Zij laten weten nog eens onaangekondigd langs te gaan bij De Gram om goed te kunnen beoordelen of hij zich aan de regels houdt.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel