A6 vannacht gedeeltelijk afgesloten

FLEVOLAND
De A6 is komende nacht tussen Lelystad-Noord en Swifterbant afgesloten. Verkeer richting Emmeloord wordt tussen 22.00 en 05.00 uur omgeleid via Dronten, over de N307 en de N711.

Dat levert zo'n tien minuten vertraging op. De weg is dicht omdat er reparatiewerkzaamheden aan het asfalt worden uitgevoerd.

Bij slecht weer worden de werkzaamheden mogelijk uitgesteld. Verkeer vanuit Emmeloord ondervindt geen hinder.

reacties (4)

 • Jan

   

  Ten eerste: Sjaak klaagt normaal gesproken bij elke mededeling over wegwerkzaamheden over vertragingen en/of omleidingen. Ten tweede is het volgens mij niet bewezen dat de bewuste foto ook daadwerkelijk van het wegdek van de A6 is. Ten derde zou het leuk zijn als u in uw reactie ook eens gebruik zou maken van hoofdletters, punten en komma's want er staan stukken in waar ik echt geen soep van kan koken.

  reageer
 • john otten

   

  beste medeflevolanders;ik weet niey waar sjaak het over gehad hebt,maar ik zag net op de foto hoe slecht het wegdek erbij lag en deze daarom voor alle veiligheid is afgesloten vannacht voor reparatie doel einden.dus als niet automobilist die dagel;ijks door almere gefietst hebt tot 11 augustus 2015 sanpt ook dat sommige fietspaden niet rendapel zijn en wat deze wegen betreft is het voor de automobilist nog gevaarlijker om op zo een weg te blijven rijden,dus vandaar dat deze reparatie hard nodig is.dus zeurkousen en vooroordelers en niets nutten met andere vorm van kritiek,mondje dicht of discussie aan gaan de laatste zaterdag van oktober als ik voor evangelisatie doel einden in almere bent.kom maar op zou ik zeggen als je durft.john otten. oud almeerder.

  reageer
 • Lely...

   

  Zal denk ik niet lang duren voordat onze beroepszeur van zich laat horen....

  reageer
 • Dick

   

  Sjaak, waar ben je?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert