Eerste cheque Vis à Vis voor nieuw onderkomen

ALMERE
BUN Holding is de eerste onderneming die het theatergezelschap Vis à Vis financieel gaat ondersteunen voor een nieuw onderkomen op het Almeerderstrand. Het theatergezelschap zoekt nog zeven andere geldschieters die bereid zijn het project financieel te ondersteunen.

Susan en Jan Bun van BUN Holding in Almere overhandigden vrijdagmiddag de eerste cheque aan artistiek-leider Arjan Anker. Dat gebeurde symbolisch, waarbij de cheque in een reusachtige hand werd aangeboden.

Kunstenaar Joep van Lieshout gaat samen met de gemeente Almere het ontwerp maken. Het doel is om een landelijk culturele trekpleister te realiseren op het Almeerderstrand.

reacties (2)

 • Theatergezelschap Vis à Vis

   

  Met nieuwe locatie wordt de huidige "nieuwe locatie" bedoeld. We gaan gelukkig niet weer verhuizen, maar bouwen een kantoor en restaurant met het oog op de toekomst. De huidige gebouwen zijn allemaal "tijdelijk". Vriendelijke groet, Kimberley

  reageer
 • Flevo Flevo

   

  Nieuwe locatie? dit is pas hun tweede jaar op deze locatie... ze zijn echt net verhuisd? moeten ze helemaal weg uit het DUIN gebied? zonde als dat zo zou zijn, vind het een mooie locatie waar ze nu zitten! lijkt me geld weggooien om weer een paar honderd meter te moeten verhuizen....

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert