Challenge Almere - Amsterdam is uitverkocht

ALMERE
Alle drie de wedstrijddagen van de Challenge Almere - Amsterdam zijn uitverkocht. Bij de 35ste editie gaat een recordaantal van 2518 atleten volgende week van start. Daarmee is de Challlenge Almere-Amsterdam volgens de organisatie het grootste triatlonevenement in de Nederlandse geschiedenis.

Maandag werd de inschrijving al gesloten en kwamen er bij de organisatie toch nog verschillende verzoeken van atleten binnen. Er is gepuzzeld en uiteindelijk is vrijdagavond het laatste startbewijs verkocht.

Het evenement begint vrijdagochtend op de Esplanade. Dan staan er voornamelijk scholieren aan de start. Zaterdag is de belangrijkste dag met 1392 deelnemers.

reacties (5)

 • Johannes

   

  Al noemen ze challenge Almere-Netherlands, helaas. Er zijn in NL veel betere triathlons en qua publiekstrekker is het niets natuurlijk. Er komen geen normale bezoekers meer voor alleen bekenden. Zonde van het geld allemaal.

  reageer
 • Ada wurtz

   

  Jammer dat er weinig geschreven wordt over de vrijdag ,dan is er de senior challenge ,en daar doe ik ook aan mee !

  reageer
 • Johan

   

  Dit klopt helaas. Waarde voor de stad nihil. Media aandacht geen. Er zijn teveel triathlons. Waarom het amsterdam heet geen idee. Hobby van wat bestuurders denk ik

  reageer
 • krek

   

  leuk hoor, maar jammer dat er al jaren meer deelnemers zijn dan bezoekers... dit was ooit een evenement waar bezoekers overal vandaan kwamen. Nu alleen nog familie van deelnemers helaas.

  reageer
 • Dennis van Hinte

   

  Het evenement begint 'vrijdagavond' ??? Volgens mij gaan de scholieren al in de ochtend het water in ;-)

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert