Interesse hotels en fastfoodketen in Lelystad Airport

LELYSTAD • Zo 6 september 2015 | 15:37 • Zondag 6 september 2015 | 15:37
Twee grote hotelketens hebben interesse getoond in een plek bij Lelystad Airport. Volgens directeur Rob Verhoeff van ontwikkelingsmaatschappij Omala zijn de gesprekken pril maar veelbelovend. Ook heeft een fastfoodketen laten weten geïnteresseerd te zijn in een locatie bij het vliegveld.

Verhoeff wil nog geen namen noemen. Wel is duidelijk dat het om hotels gaat met elk een capaciteit van ongeveer honderd kamers. Voor het einde van het jaar tekent in elk geval één hotelketen een intentieovereenkomst.

De hotels moeten komen op wat nu nog landbouwgrond is naast de Larserweg. Ze komen tegenover de geplande terminal op de huidige plek voor kleine, lichte vliegtuigen. Als de hotels komen, is dat de eerste grote transactie van Omala. De maatschappij van de gemeenten Lelystad en Almere en de provincie heeft sinds de oprichting eind 2007 nog nooit grond verkocht. Op wat bedrijventerrein Airport Garden City gaat heten is in totaal 96 hectare grond beschikbaar.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel