Leuc wil duidelijkheid over thuiszorg

LELYSTAD
De fractie Leuc in de Lelystadse gemeenteraad wil weten waarom burgemeester en wethouders in een deel van de stad van thuiszorgaanbieder willen veranderen.

De partij vraagt het college of thuiszorgorganisatie TSN niet voldeed, en waarom dan niet. Ook wil ze weten welke rol de gemeente Lelystad kan spelen om de werkgelegenheid van de huidige thuiszorgmedewerkers te behouden.

Daarnaast wil de fractie weten wanneer de cliënten van de verandering op de hoogte worden gesteld en wie dat gaat doen.
reacties (6)

 • Femke

   

  Blijft slecht nieuws voor hardwerkende werknemers en zeker de manier waarop gebracht ook.

  reageer
 • Fred

   

  Eerst moeten deze hardwerkende mensen 25 tot 30 % inleveren dan krijgen ze alsnog een schop na dankjewel Lelystad

  reageer
 • news deadline

   

  Sorry, maar dat kon iedereen van ver aan zien komen toen eind vorig jaar de aanbestedingen voor de WMO werden vergeven. Dus dan heeft LEUC een beetje lopen slapen. Wellicht dat een deel van de TSN'ers nu terecht kunnen bij het bedrijf wat de aanbesteding gewonnen heeft...

  reageer
 • TSN´er

   

  Ik heb de indruk dat de gemeenteraad te druk is met de prestige projecten van Jop Fackeldy! Het is werkelijk waar onbegrijpelijk dat de linkse partijen in de Lelystadse coalitie angstvallig stil zijn. Nu de vraag of het college van B&W überhaupt de vragen gaat beantwoorden aangezien zij aandeel hebben in deze puinhoop.

  reageer
 • Barbara

   

  Ik zou denken dat je bij zo'n beslissing als eerste de volksvertegenwoordigers op de hoogte brengt van dergelijke ingreep. Zij zijn het immers die zoals nu, geen vragen kunnen beantwoorden. Of kan deze kwestie het ook af zonder LEUC's interesse?

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • anoniem

   

  Fijn dat wij als medewerker van TSN via omroep flevoland moeten lezen dat wij onze baan kwijt zijn !!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert