Zuigerplasdreef later klaar door regen

LELYSTAD
De wegwerkzaamheden aan de Zuigerplasdreef in Lelystad lopen uit. Dat komt volgens de gemeente Lelystad door de vele regen van de afgelopen dagen en extra werk aan de fundering van de weg.

De geplande werkzaamheden aan de Lindelaan, waar geluidsreducerend asfalt wordt neergelegd, lopen mogelijk ook vertraging op.

De verwachting is dat de Zuigerplasdreef 12 september weer open gaat voor verkeer.

reacties (5)

 • Richard

   

  Wat een zeurdozen hier, ik moet er ook tegen aan kijken en ja ik hoor de herrie ook. Maar als het klaar is ben je er wel heel blij mee.

  reageer
 • wat een gedoe....door wat regen loop het uit...,kijken we dan nog een week tegen de mannetjes die het verkeer moeten regelen maar niet weten hoe ze het moeten doen???,of er erg ongeïnteresseerd bij hun wagen hangen??

  reageer
 • Jan

   

  ze hebben het jaartal vergeten te vermelden.... Zo kunnen ze nog even lekker rekken..

  reageer
 • Ach volgend jaar weer het zelfde probleem met dit soort wegdek,mag dan wel fluister asfalt zijn,maar zitten nu ook weken in de herrie,en alle ongemakken van dien.of moest het geld weer op voor het einde van het jaar,zoja kunnen er wel andere slechtere wegen worden aangepakt.

  reageer
 • KC

   

  Niet alleen de Zuigerplasdreef, maar de Houtribdreef zou 4 september 20?? gereed moeten zijn. Zeker 75% van de zuidzijde moet nog worden gedaan.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert