Mercatus bouwt 80 appartementen aan Balkan

EMMELOORD
Woningbouwcorporatie Mercatus in Noordoostpolder gaat 80 appartementen bouwen aan de Balkan in Emmeloord. Dat zegt directeur Ton Beurmanjer.

De bouw naast de agrarische middelbare school Groenhorst Emmeloord gaat volgend jaar van start.

Oorspronkelijk was Mercatus van plan om op die plek een seniorenzorgcomplex met 200 appartementen te bouwen, samen met Zorggroep Oude en Nieuw Land. Door veranderingen in de zorg zien beide partijen af van de bouw van een seniorenzorgcomplex.

reacties (6)

 • M.H.

   

  Ben benieuwd naar de doelgroep voor deze appartementen. Is er al overleg met het Groenhorstcollege over het parkeren van oa de tractors? (ideetje: P maken op/bij plek oude PWA-hal?)

  reageer
 • Eric

   

  Maar wat voor woningen dan.. Huur, koop, sociale huur enz.. Enz.. Fijn dat de bewoners van de Kaukasus daar alvast over geinformeerd worden.. Maar goed, dat zijn we van Mercatus gewend.. Dat ze doen waar ze zin in hebben..

  reageer
 • Emmeloorder

   

  die worden waarschijnlijk vol gedrukt met vluchtelingen dus reken er maar niet op dat je sneller een woning krijgt.

  reageer
 • Johan

   

  Eindelijk. Alleen je zou maar al jaren en jaren op een woning wachten. Elke keer 1 of een paar huizen die beschikbaar komen in Emmeloord en dan per woning 180-200 reacties. Dan moet je dus nog jaren wachten en je zou maar als starter op de huurwoningmarkt komen... Totaal geen kans voor jongeren of mensen die terug komen van buiten de NOP. Helaas kan dit niet sneller gebouwd worden. Hoop dat ze nog ergens in Emmeloord 40 woningen bijbouwen en dan in elk dorp nog 10 ofzo.

  reageer
 • Man Ce Doon

   

  Laten ze nou eens woningen in de NOP bouwen ipv in de Balkan....geld over de Balk-kan

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Jack

   

  Ik zou liever naar een verbouwde Golfslag gaan. Mooiere locatie en dichtbij het winkelcentrum. Voorwaarde is wel dat twee woningen worden samengevoegd tot een.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert