Opnieuw boetes voor overtreden rookverbod

URK
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit heeft afgelopen weekend op Urk zes bekeuringen uitgeschreven voor het overtreden van het rookverbod. Er is één waarschuwing gegeven.

Er zijn 12 locaties bezocht. De NVWA wil niet zeggen welke dat zijn. De zes gelegenheden die een boete kregen, zijn allemaal eerder al in de fout gegaan. De NVWA ging naar Urk voor hercontroles.

Een eerste overtreding kost 500 euro, dit bedrag verdubbelt bij elke nieuwe overtreding. Hoe vaak de verschillende gelegenheden de fout in zijn gegaan, kan de NVWA niet zeggen.

reacties (4)

 • Neve

   

  dat is echt een superoplossing Rob. Heb je die zelf bedacht ? Wat een gezeik weer over dat roken. Het aantal geeft al aan dat er niemand daar kennelijk moeite heeft met roken. Ze zitten in hun eigen gebouw betaald met eigen geld en nog wordt er bepaald dat er niet gerookt mag worden!?

  reageer
 • ronald

   

  Ach urkers helpen mekaar wie wil roken moet geld in het boetepotje doen een oplossing kroeg een week sluiten of een maand

  reageer
 • ron

   

  wil de NC+VWA wel even vertellen hoe lang gelden de vorige controle was; bij een lange tussentijd lachen ze de NVWA domweg uit natuurlijk

  reageer
 • Frenky

   

  Ze blijven alle regels ook gewoon maar aan hun laars lappen. Laat die boetes maar flink oplopen!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert