Drie oplossingen voor verkeerssituatie Europalaan

EMMELOORD
De informatieavond over de gemeentelijk oplossing voor de verkeerssituatie op de Europalaan in Emmeloord trok maandagavond twintig belangstellenden. Zij konden drie varianten bekijken die door een stedenbouwkundige zijn gemaakt.

De gemeente Noordoostpolder wil volgend jaar het winkelgebied langs de Europalaan opnieuw inrichten. Omwonenden hebben in het verleden geklaagd over de onveilige en verwarrende kruising van de Europalaan en de Scandinaviëlaan.

De gemeente heeft daarop de verkeersproblemen laten onderzoeken. Omwonenden kunnen zelf ook een plan bedenken. De gemeente wil binnenkort een definitief ontwerp presenteren.

reacties (1)

  • Prachtig plan?

     

    Waarom is de vijver opgeknapt naast dit verkeersprobleem?Men had er verstandig aan gedaan om daar een parkeerplaats te maken. Ook de fietsers op de Europalaan in het verlengde Moerasandijviestraat kan men beter een gescheiden fietspad geven?Het is nog steeds onbegrijpelijk dat op sommige gedeelten geen betere afscherming voor de fietsers gerealiseerd wordt.Je houdt je hart vast met al die scholieren na de zomervakantie op dit traject.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert