Gemeente vervangt slagbomen en parkeerautomaten

ALMERE
Bij alle 14 parkeergarages en -terreinen in Almere Stad wordt dit jaar de parkeerapparatuur vervangen. Er komen nieuwe betaalautomaten, in- en uitritten, slagbomen en camera’s.

De nieuwe apparatuur is uitgerust met kentekenherkenning. Na betaling wordt bij het uitrijden het kenteken herkend en gaat de slagboom automatisch open zonder dat een uitrijkaart hoeft te worden aangeboden. Het kenteken wordt na uitrijden direct gewist. In de garages in Almere Buiten wordt al met deze techniek gewerkt.

Bij alle betaalautomaten kan met een bankpas of creditcard betaald worden. Het blijft bij sommige automaten mogelijk om met contant geld te betalen. De apparatuur zal tussen 21 september en eind december gefaseerd vervangen worden.

reacties (6)

 • George

   

  Jammer, kan ik straks ook hier niet meer in en uitrijden met de creditcard bij de paal. Ben je verplicht net als in Almere buiten in de rij voor de automaat te gaan staan. Achteruitgang dus, weg voordeel credit card

  reageer
 • Opel

   

  Mocht is tijd worden de garages is Almere kom je bijna niet meer in omdat ie aan geeft dat het vol is terwijl als je kijkt meer als de helft leeg is komt omdat andere mensen bij iemand anders er achter aan rijd het is het ergst bij de garage bij supermarkt dirk in stad

  reageer
 • Frenky

   

  Mooi op tijd......

  reageer
 • KC

   

  Hoe kan bij 2 min. in en 2 min. uit een invalidenwagen in laden? Wat dan?

  reageer
 • Thijs

   

  Werkt inderdaard erg goed in Almere B.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Jan

   

  Het zou wel OK zijn als dan, net als in de meeste andere grote steden, ook in de parkeer garages met een parkeer apps betaald kan worden?!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert