Yfke Sturm verwacht volledig te herstellen

ALMERE
Yfke Sturm verwacht weer volledig te herstellen. Dat zei ze bij haar vertrek uit het ziekenhuis. De geboren Almeerse raakte vorige week zwaargewond toen ze bij het Italiaanse eiland Ischia werd geraakt door een gemotoriseerde surfplank.

Sturm lag enkele dagen in Italië in een ziekenhuis en werd in coma gehouden. Ze had een scheurtje in haar schedel. Inmiddels is Yfke Sturm weer thuis in Londen. Via een videoboodschap aan RTL Boulevard bedankt ze haar fans voor alle berichtjes die ze heeft mogen ontvangen.

Sturm is in juli bevallen van een zoontje. Ze is een veelgevraagd model voor grote tijdschriften en merken als Chanel, Ralph Lauren, Calvin Klein en Victoria's Secret. Ze is ontdekt in de Hema in Almere.

reacties (4)

 • Jacob

   

  In alle respect voor mevrouw Sturm, die ik, gelijk ik iedereen doe, alle gezondheid toewens, zou ik het bijzonder kunnen waarderen indien deze, in het onderhavige geval journalistieke, uitingen van ziekelijke verheerlijking van bekende, echter niet noodzakelijker wijs daarmee ook wijze, Nederlanders eens achterwege zou kunnen blijven. Hetgeen mevrouw Sturm is overkomen, treft ook niet-bekende Nederlanders, die een beroep uitoefenen van een belangrijk meer toegevoegde waarde, bijvoorbeeld degenen dank zij wie wij dagelijks te eten hebben.

  reageer
 • En ze is weer thuis in...... Londen

  reageer
 • mop

   

  werkte in almere een echte almeerse

  reageer
 • henk

   

  geboren in Almere, ontdekt in Almere, hoelang gaat deze gesponsorde propaganda nog door?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert