SGP in Staten wil dossier Berechja afronden

URK
De SGP in Provinciale Staten wil dat de provincie snel over de brug komt met 500.000 euro voor het Berechjacollege op Urk. Dat bedrag is vorig jaar toegezegd bij een reddingsplan voor de school.

Die kwam in financiële problemen door nieuwbouw en bestuurlijke missers. De SGP heeft nu schriftelijke vragen gesteld, omdat er nog steeds geen besluit is genomen om het bedrag over te maken. Dat had al in januari moeten gebeuren.

Een woordvoerder van de provincie laat in een reactie weten dat de gemaakte afspraken worden nagekomen. Er moeten alleen nog wat puntjes op de i gezet worden.

reacties (5)

 • Klaas

   

  Laat Rien Bogerd als straf de rotzooi in het Wilhelminapark een paar keer opruimen. Ieder jaar kost het de Urker samenleving veel geld om via arme straatkinderen in Brazilië de gemeentesecretaris zijn naam op Urk te promoten.

  reageer
 • Jaap

   

  Mag de SGP van Rien Bogerd een vraag stellen. Bogerd heeft eerst zijn collega Teun Juk en de burgemeester teleurgesteld en nu wil Rien ook nog het Berechja zogenaamd redden. Hoe dubbel kan iemand zijn.

  reageer
 • Frenky

   

  Als de sgp er zich mee gaat bemoeien gaat het goed komen hoor.

  reageer
 • mop

   

  Ja wie betaald wie

  reageer
 • KC

   

  Laat SGP Urk nu ook maar eens orde op zaken zetten!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert