Man na achtervolging opgepakt voor diefstal

DRONTEN
De politie heeft vrijdagmiddag in Dronten na een achtervolging een man aangehouden op verdenking van diefstal. Hij zou rond vijf uur mobiele telefoons en een portemonnee hebben gestolen bij het evenemententerrein bij pretpark Walibi Holland in Biddinghuizen.

Getuigen ontdekten de diefstal. Ze zagen de man in een auto stappen en waarschuwden de politie. Agenten zagen de verdachte vervolgens rijden bij de Wissel in Dronten.

De man negeerde meerdere malen een stopteken. Uiteindelijk maakte hij op de West in Dronten een stuurfout en botste hij tegen een lantaarnpaal. De politie vond de gestolen spullen in de auto.

reacties (9)

 • Anneke

   

  Bravo politie, aanpakken die lui. Ik heb jullie langs zien komen en kreeg niet de indruk dat het erg druk was op dat moment.

  reageer
 • Buurtbewoner

   

  nee, dit was geen goede actie van de politie. Iemand dwars door het centrum blijven opjagen met alle risico's van dien. Ik heb hem door de Meridiaan zien scheuren, politie er hard achteraan. Als mijn vrouw net 5 minuten eerder thuis was gekomen had dit heel slecht af kunnen lopen. Daarnaast was ook net de opening van de Kantoorvilla aan de gang; veel auto's langs de stoep en op de kruising, en publiek dat daar aanwezig was. Het ging hier niet om een moord oid, het ging om diefstal, dat kan nooit een mensenleven waard zijn! En waarvoor? Nu hebben ze hem, krijgt waarschijnlijk een uitbrander en mag dan weer naar huis...

  reageer
 • Och en wederom is alles de schuld van de politie. Nooit gehoord van valse kenteken platen?? Als ze niets hadden gedaan was het niet goed geweest en nu hebben ze wel de achtervolging ingezet is het alsnog niet goed.

  reageer
 • Piet

   

  ik zag deze gast plankgas over de oost rijden met 2x politie achter zich aan , gewoon wachten op een ongeval , waar mensen die er niets mee te maken hebben omkomen of gewond raken. Stom van de politie om dergelijke gast door de bebouwdekom zo op te jagen dat anderen gevaar lopen. Één politie auto hield de achtervolging niet vol en moest afgesleept worden. Dus twee keer poging tot doodslag , 1x door vluchter , en 1 x door politie die zo,n gast blindelings opjagen door de bebouwde kom, terwijl ze kenteken hebben. Dit is nu klaar, maar stel dat verdachte of politie omstanders gedood of verwond hadden? Dan waren de rapen gaar. Zegt weer iets over het niveau van de politie , maar zoals afgelopen weken geschreven gaat het meer over hun stoer doen en conditie als niveau wat betreft intellectueel .

  reageer
 • jojo

   

  Flink straffen deze personen. ...

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Lely...

   

  Nu al kachel???

  reageer
 • willem dronte

   

  Mensen niet vetkeerd oordelen deze jongen heeft nog nooit wat gedaan en heeft geen spijt dus wees milt voor hem 10 uur werkstraf is genoeg toch of toch vrijspraak afz pvda

  reageer
 • wimpie

   

  TOP mooi...inderdaad aanpakken dit soort gajes...

  reageer
 • Robje

   

  MOOI WERK !! Aan pakken die gasten.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert