Drie ongelukken binnen een uur op A6

ALMERE • Zo 13 september 2015 | 22:00 • Zondag 13 september 2015 | 22:00
Op de A6 in Almere zijn zondagavond drie ongelukken binnen een uur gebeurd. Volgens de politie ging het om kop-staart-botsingen. Bij de aanrijdingen tussen de afslagen Almere Stad en de Almere Poort zijn drie personen gewond geraakt. Twee mensen hadden nekklachten, één persoon is naar het ziekenhuis gebracht.

De ongelukken deden zich voor tussen 20:20 en 21:20 uur. Of er een verband bestaat tussen de aanrijdingen is niet duidelijk. Twee aanrijdingen gebeurden op slechts vierhonderd meter van elkaar. Voor het bergen van de auto's bij het laatste ongeluk moest de A6 bij het Oor richting Muiden korte tijd dicht. Het verkeer werd via de op- en afrit van afslag Almere Haven geleid.

Eerder op zondag deed zich een ongeval voor met drie auto's bij de afslag Almere Stad. Daarbij raakte niemand gewond, maar als gevolg van de chaos werd de snelweg in zuidelijke richting enige tijd afgesloten.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel