Weinig behoefte aan speeddate met burgemeester

SWIFTERBANT
De inwoners van Swifterbant hebben weinig behoefte om op speeddate te gaan met hun burgemeester. Op een gelegenheid om maandag met burgemeester Aat de Jonge van gedachten te wisselen, kwamen maar drie mensen af.

Het aantal belangstellenden was minder dan de burgemeester had gehoopt maar toch zijn er volgens hem belangrijke thema's aangekaart. De opgedane informatie gaat De Jonge gebruiken in de veiligheidsnota die opgesteld gaat worden.

De komende weken gaat de burgemeester in de herkansing. Zo is er om maandag 21 september om 10.30 uur een speeddate in het gemeentehuis van Dronten en op dinsdag 29 september kunnen mensen om 19.00 uur met de burgemeester spreken in het Koetshuis in Biddinghuizen.

Mocht uiteindelijk blijken dat er meer behoefte is aan een afspraak met de burgemeester op andere tijden of dagen dan gaat de gemeente dat organiseren.

reacties (7)

 • Serge

   

  wat een droeftoeter gebeuren zeg.

  reageer
 • Tsja

   

  He Kees H. wat voor jou.

  reageer
 • Inger

   

  Goh, ik wist niet eens dat die mogelijkheid er was. Zoals Me al aangeeft: totaal niet aangekondigd, ook niet op de social media pagina's van Swifterbant

  reageer
 • Femke

   

  En dan ook nog een camera boven op de neus geplaatst in die ongezellig ruimte..Zo'n onderonsje kan toch nooit seríeus worden genomen.

  reageer
 • Joost

   

  Toch drie meer dan verwacht toch?

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Me

   

  Als inwoner van swifterbant is het erg jammer dat het zo goed was aangekondigd om te daten met onze burgervader. Niet dus gemisge kans weer of toch niet want wie wil dezean nou serieus nemen als je de 3 dorpskernen 1 naam wil geven en en idd veiligheidsplannen baseren op 3 mensen pfffff doodmoe word je van deze man laat hem maat opstappen en weer een burgemeester die iedereen in zijn waard laat.

  reageer
 • RL

   

  Kijk, een burgemeester die zich baseert op 3 reacties...man man man...

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert