Wietplantage met 500 planten vernietigd

ALMERE
De politie heeft dinsdagochtend in een huurwoning op de Caprastraat in Filmwijk een hennepkwekerij met zo'n 500 planten gevonden en vernietigd.

De politie reageerde op een melding van een verdachte situatie bij de woning. Toen agenten op het adres arriveerden zagen ze dat de voordeur open was. De bewoner reageerde niet op vragen van de politie en dus gingen ze naar binnen om te kijken of hij in nood verkeerde.

In de woning werd geen persoon aangetroffen maar wel een wietplantage. De politie heeft niemand aangehouden. Om de kwekerij draaiende te houden, werd wel illegaal stroom en water afgetapt. De politie heeft de zaak in onderzoek.

reacties (2)

 • Jan

   

  Goedpraten van ordinaire diefstal van stroom en een gevaar voor de omgeving, brandgevaar. Dit gaat om snel geld willen verdienen en heeft niets te maken met kweken voor eigen gebruik. 500 planten en stroom stelen, installatie meestal gefinancierd door derden.

  reageer
 • vrijgeven

   

  Gewoon vrijgeven gemeentes mogen wel experimenteren maar de burger niet als het vrijgegeven word ben je ook van die brandgevaarlijke kweekhokken af die op zilders zijn weggestuwd

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert