Wensjes zoekt met spoed verhuizers

ALMERE
Weggeefwinkel Wensjes uit Almere is met spoed op zoek naar vrijwillige verhuizers en gratis verhuisdozen. De organisatie verhuist over twee weken van het pand aan de Dwangmolenstraat naar een oud schoolgebouw in de Bouwmeesterbuurt.

Volgens Robin de Warm van Wensjes is de geslaagde zoektocht naar een nieuwe locatie grotendeels te danken aan de klanten van de weggeefwinkel. Zij kwamen direct in actie toen duidelijk werd dat Wensjes aan de Dwangmolenstraat weg moest. Een petitie werd op touw gezet en er werd actie gevoerd bij de lokale politiek.

Wensjes is een organisatie die spullen weggeeft aan mensen met een krappe beurs. Zij kunnen zo gratis aan kleren, speelgoed en eten komen. Begin oktober moet de verhuizing afgerond zijn.

reacties (4)

 • Mamsje

   

  Zou wel handig zijn om een datum en het nieuwe adres te weten.

  reageer
 • Dnz

   

  Hmmm. Zouden de vaste klanten niet allemaal een handje willen helpen?

  reageer
 • il

   

  Vraag eens bijverschillende zorg centra naar luierdozen. Zijn prima te gebruiken als verhuisdozen.

  reageer
 • Moeder

   

  Nu willen de klanten vast wel iets terugdoen voor 'hun winkel' door te helpen met inpakken; als iedereen een paar bananendozen meeneemt kom je al een heel eind denk ik!

  reageer
 • Dat zou inderdaad fijn zijn. Maar ik heb vaak zat gezien dat de meeste mensen ineens van alles mankeren zodra de handen uit de mouwen gestoken moeten worden. Hoop dat er nog vrijwilligers melden!

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert