Bezetting topsporthal neemt toe

ALMERE
De agenda van de topsporthal in Almere Poort raakt steeds voller. Meer organisatoren weten hun weg te vinden naar het complex. Ook de belangstelling van het publiek neemt toe.

Het topsportcentrum had in 2007 een lastige start. Het was de thuisbasis van het Almeerse Omniworld Basketbal en Omniworld Volleybal, maar beide clubs gingen niet lang na de opening van de hal failliet. Na 2008 huisvestte de topsporthal geen enkele professionele club uit Almere meer, maar dat zit het succes niet in de weg.

Vanaf 2009 nam het aantal boekingen toe. In 2013 waren er voor het eerst meer dan 40 evenementen in de topsporthal. Het aantal sportevenementen dat er plaatsvindt, zit de laatste jaren consequent boven de 30.

Vorige week werd bekend dat het NK Judo van Rotterdam naar de Almeerse topsporthal verhuist.

Een compleet overzicht van het aantal evenementen in de topsporthal door de jaren heen staat hier.

reacties (2)

 • Ingrid

   

  De Basketbal en Volleybal zitten nog steeds in de TopSportCentrum Poort.Alleen met 2 andere namen. Het is een prachtige Tophal en een mooie breedte hal, waar wij ook elke week in trainen. Ik bemerk dat er nog vele mensen nooit in deze hal zijn geweest, ik zou zeggen, er is zoveel aan sport te doen, kom eens kijken.

  reageer
 • Early Times

   

  Nooit geweest. Veel over gehoord. Schijnt prachtige hal te zijn. Denk dat ik maar eens een kijkje ga nemen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert