Wethouder verbaast zich over draai ONS NOP

NOORDOOSTPOLDER
Wethouder Andries Poppe is verbaasd dat ONS Noordoostpolder maandag tijdens de commissievergadering met het idee kwam om de Marknesserbrug in Emmeloord toch geheel te vervangen.

Poppe gaf aan dat het college van burgemeester en wethouders jaren geleden voor vervanging pleitte en dat de gemeenteraad destijds de brug wilde renoveren. Voor een renovatie ligt er volgens de wethouder uiteindelijk een haalbaar plan. Nu draait ONS Noordoostpolder 180 graden en wil de partij toch een totaal nieuwe brug.

De wethouder reageerde met "het is jullie feestje, ik wacht het nu wel even af". Het onderwerp staat over twee weken weer op de agenda.

reacties (4)

 • Swiebertje

   

  Met oog op extra verkeer door nieuwe op en afritten N50 niet twijfelen maar vernieuwen.

  reageer
 • Duiker

   

  Ben heel vaak betrokken geweest bij dit soort projecten. De wijze heren denken dat even opknappen nog prima kan. Achteraf blijkt dat bijna de hele fundering vervangen moet worden. En dan hebben wij weer veel werk...

  reageer
 • sander

   

  Als jullie nog langer debatteren zijn we weer een paar jaar verder en zakt hij helemaal in of er gebeuren ongelukken met fietsers . Beslis wat !!!

  reageer
 • Carry

   

  Dat snap ik vertel er dan ook even bij dat ze geen idee hebben hoe de betonnen peilers er onder water uitzien. Dus inderdaad waarschijnlijk wordt het opknappen duurder dan een nieuwe. Zeker als je ook de levensduur laat meewegen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert