Dj Tony Star is helpende hand bij Mud Masters

BIDDINGHUIZEN • Di 22 september 2015 | 19:07 • Dinsdag 22 september 2015 | 19:07
Dj Tony Star, eerder bekend als Sterretje van de televisieserie Oh Oh Cherso, gaat komend weekend in Biddinghuizen meedoen met de Mud Masters. Hij ondersteunt John de Haan, voor wie het modderspektakel een extra uitdaging is.

De Haan gaat zaterdag niet alleen één van de zwaarste afstanden afleggen, de marathon, hij doet dit ook nog eens met één hand. De Haan raakte een paar jaar geleden een onderarm kwijt. Zijn hand kwam in de gehaktmolen van de slagerij waar hij werkte.

Samen getraind
Samen met dj Tony Star heeft hij de afgelopen maanden een aantal keren getraind, onder meer op het Obstacle Run Parcours van Flevonice. Op die manier weten ze hoe ze samen het veiligst de obstakels kunnen nemen.

Revalidatiefonds
Beiden doen overigens op zondag ook mee met het ambassadeursteam No Limits van het Revalidatiefonds. Mud Masters stimuleert revalidanten om mee te doen met het evenement. Ook zamelt de organisatie geld in voor het Revalidatiefonds.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel