Klop (PvdA/GroenLinks) krijgt waarderingsspeld

ZEEWOLDE
Jan Klop heeft donderdagavond de waarderingsspeld van de gemeente Zeewolde gekregen uit handen van burgemeester Gerrit Jan Gorter.

Klop was de afgelopen negen jaar gemeenteraadslid en fractievoorzitter van de PvdA/GroenLinks in Zeewolde. Hij nam donderdagavond afscheid tijdens een gemeenteraadsvergadering. Burgemeester Gerrit Jan Gorter prees Klop met de woorden: "U was groots in de samenbindende rol in de raad."

Yvonne van Bruggen volgt Klop op als fractievoorzitter van de PvdA/GroenLinks in Zeewolde.

reacties (7)

 • Jacob

   

  Van een raadslid, als in dit geval Jan Klomp, valt als socialist ook niets anders te verwachten dan intergriteit en inzet. Daarom "zit" hij ook op die plek. Derhalve kan het "zitten" niet als een verdienste van Jan Klomp worden beschouwd maar voldoet hij gewoon aan hetgeen van hem in zule een functie mag verwachten. Aldus verdient hij noch een waarderingsspeld noch enige andere uiting van bestuurlijke zelfverheerlijking.

  reageer
 • Klaas

   

  Natuurlijk weer schoppen. Jan Klop heeft Zeewolde niet opgezadeld met het AZC dat is een bevoegdheid van het College. Jan Klop is altijd een integer raadslid geweest en kwam ook altijd op voor de zwakkeren een socialist in hart en nieren. Hij heeft terecht de waarderingsspeld ontvangen, velen kunnen aan hem een voorbeeld nemen.

  reageer
 • Jacob

   

  De medewerkster die er jarenlang voor zorgde dat de correspondentie van burgermeester en wethouders zonder stijl- en taalfouten kon worden verstuurd, werd in het gemeentehuis door de heer Gorter nog niet met de nek aangekeken, laat staan dat zij bij haar vertrek een waarderingspeld heeft gekregen voor al haar goede werk. Zegt iets over de persoon Gorter en de context en de waarde van de waarderingsspeld.

  reageer
 • Ex-pvda

   

  En dan heeft dhr Klop nu mooi tijd over om full-time aan de slag te gaan in het AZC. Dan doe je echt iets voor de maatschappij en de vluchtelingen. Is wel raar om een waarderingsspeld te krijgen met zo'n lege staat van dienst. Ik kan me echt niet iets herinneren wat Dhr Klop heeft gepresteerd.

  reageer
 • harmpie

   

  sluit me hier helemaal bij aan.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Jan Huizen

   

  Bedankt meneer Klop voor het mede ten gronde richten van dit mooie dorp. Nog net voor u her pluche verlaat heeft u ons nog net even 600 kansarme gelukszoekers door de strot geduwd. Misschien toch meer tijd nu om te overdenken wat u op het nippertje mede heeft aangericht.....

  reageer
 • JP

   

  Je krijgt in Zeewolde klaarblijkelijk overal een speld voor zelfs als je helpt om Zeewolde op te zadelen met een AZC en duizenden kanslozen. Bedankt 'meneer' PVDA/GL Klop ook namens mijn vrouw en kinderen die straks niet meer alleen over straat kunnen, nogmaals heel hartelijk dank!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert