Nico Verlaan beëdigd als tijdelijk wethouder

DRONTEN
Nico Verlaan is donderdagavond beëdigd als tijdelijke wethouder van de gemeente Dronten. Verlaan vervangt CDA-wethouder Hans Engelvaart die sinds eind mei thuis zit met gezondheidsproblemen. Verlaan wordt in eerste instantie voor 16 weken zijn opvolger, daarna wordt gekeken of hij langer de taken van Engelvaart moet overnemen. 

De fracties van GroenLinks en de ChristenUnie lieten donderdagavond weten niet blij te zijn met de keuze, onder meer omdat Verlaan niet in Flevoland woont.

Nico Verlaan was eerder actief als wethouder voor de gemeente Duiven en was Statenlid in Gelderland. Hij gaat zich in Dronten onder meer bezighouden met het windmolenbeleid en de ontwikkeling van het Hanzekwartier.


reacties (4)

 • Vrolijk Frietje

   

  Vers onwetend bloed,koren op meneer Aat z'n molen.. Met zoveel 'geheime' projecten en innoverende ideeën komt het goed uit. Hopelijk bezit 'onze' nieuwe wethouder genoeg mensenkennis om door de 'frisse' ideeën heen te prikken in ons ooit zo knusse dronten

  reageer
 • Johan,

   

  Mijn advies aan Verlaan is: gooi je vechtersmentaliteit in de strijd en maak een eind aan het huidige wanbeleid!!! We zijn het zat!!!

  reageer
 • Klaas

   

  Kijk ze staan de opvreters.

  reageer
 • Ron

   

  Dure grap weer

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert