Wethouder moet opnieuw in gesprek met Verbeelding

ZEEWOLDE
Wethouder Winnie Prins van Zeewolde en Stichting De Verbeelding moeten opnieuw met elkaar om tafel. Die opdracht kregen beide partijen donderdagavond van de gemeenteraad.

Het subsidieverzoek van De Verbeelding werd onlangs afgewezen door het college van burgemeester en wethouders, omdat de toekomstplannen die waren ingediend niet voldeden aan de gestelde eisen.

Alle fracties in de gemeenteraad vinden dat De Verbeelding als organisatie voor kunst en cultuur in Zeewolde behouden moet blijven. Om te kunnen blijven bestaan heeft de stichting het subsidiegeld nodig. Zowel de wethouder als De Verbeelding moet water bij de wijn doen om tot een goed toekomstplan te komen, vinden de gemeenteraadsleden.

reacties (1)

  • JP

     

    Daar gaan we weer Zeewolde kunstemakers subsidie paradijs bij uitstek. Gewoon belachelijk dit soort dicusies. Als er geen behoefte aan kunst is stop er dan geen gemeenschapsgeld in. Waarom iets in stand houden als er alleen een quasi interlectueel randje aan zit en alleen een select groepje er voordeel aan heeft? Zeewolde: Boerenverstand gebruiken en geen € meer naar kunst!

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert