Vrouw ernstig gewond bij dodelijk busongeluk Seattle

EMMELOORD
Een vrouw uit Emmeloord is donderdagavond ernstig gewond geraakt bij een dodelijk busongeluk in de Amerikaanse stad Seattle. Haar man zat ook in de bus en liep geen ernstige verwondingen op. Dat meldt de familie. Bij het ongeluk zijn vier doden en negen zwaargewonden gevallen.

Op een brug botsten een touringcar en 'Duck'-bus tegen elkaar. Dat is een voertuig dat ook in het water kan. De NOS meldt dat volgens een ooggetuige de Duck op de verkeerde weghelft terecht kwam en daar de touringcar ramde. Behalve de bussen waren ook twee auto's bij de botsing betrokken. In totaal zijn meer dan veertig mensen naar het ziekenhuis gebracht voor een controle.

De Emmeloordse zat klem en heeft gebroken ribben, een gebroken heup, sleutelbeen en knie. Ze blijft de komende weken nog in Amerika. Het stel zou eigenlijk vrijdag terugkomen. Ze bezochten een familielid. Zij zat ook in de bus en heeft interne bloedingen, maar is stabiel.
reacties (1)

  • Rob

     

    gelukkig dat die touringcar een stuk zwaarder dan die Duck Bus, kijk eens goed naar die foto wat er gebeurd was als die Touringcar door die brugleuning gedrukt was en de diepte ingedoken was. Beterschap mevrouw uit Emmeloord u heeft geluk gehad

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert