Politie even trending topic op Twitter

ALMERE
De politie in Almere Buiten is vanmorgen korte tijd 'trending topic' geweest op Twitter. Dat houdt in dat het onderwerp op Twitter veel aandacht heeft getrokken.

De actie slaagde met de hashtag #PAB247. Deze letters en cijfers staan voor de politie in Almere Buiten die 24 uur per dag en zeven dagen per week paraat staat.

De agenten willen met deze actie een groter bereik creëren op de sociale media. Als er dan echt iets aan de hand is, kan een groter publiek daarover worden geïnformeerd. De politie in Almere Buiten is ook actief met een eigen facebookpagina.


reacties (6)

 • Inderdaad

   

  Klopt en dag moeg dan ook gelden voor Philips (verboden te twitteren over gloeilampen), DE (verboden te twitteren over koffie), 2e kamerleden (verboden te twitteren ovr politie) en natuurlijk ook verboden voor Gteb (verboden te twitteren ovr de Grebbeberg. WaKe up

  reageer
 • Greb

   

  Het zou door de korpsleiding verboden moeten worden, dat politie personeel over politie zaken bericht op Twitter of facebook.

  reageer
 • Media

   

  Dit is best een enge ontwikkeling. Als de politie zelf het nieuws brengt kan de media geen eerlijke berichtgeving meer naar buiten brengen. Dit zie je al gebeuren met politieke informatie, het wordt door een megacommunicatieteam naar buiten gebracht. Wanneer de media een keer buiten die richtlijnen wandelt zijn ze niet meer welkom voor interviews want foei! Hetzelfde gaat straks voor de politie gelden, gevaarlijke ontwikkeling. #politiestaat #kamervragen

  reageer
 • Joost

   

  Zal niet gebeuren. Zo werkt internet niet hoor.

  reageer
 • Leven

   

  En op hun facebook pagina staan ook wat kansloze filmpjes. Oa die van die agenten meedansend op de muziek in hun dienstauto. Hierbij laat de bestuurder af en toe de handen los van het stuur tijdens het rijden. Hoezo goed voorbeeld?

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Frenky

   

  #PAB247 Daar is de eerste op Omroep Flevoland.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert