Geert Wilders voert actie tegen uitbreiding azc

ALMERE
PVV-leider Geert Wilders voert zaterdag 3 oktober in het centrum van Almere actie tegen de uitbreiding van het azc. Rond één uur 's middags gaat hij samen met andere Kamerleden uit zijn fractie en gemeenteraadsleden flyers uitdelen.

Volgens Wilders is actie nodig omdat 'de asieltsunami uit islamitische landen Nederland bedreigt'. De PVV wil dat de uitbreiding van het azc met honderden asielzoekers wordt teruggedraaid.

Een meerderheid van de gemeenteraad van Almere heeft donderdagavond ingestemd met het realiseren van noodopvang voor 480 vluchtelingen. 


reacties (60)

 • Barbara

   

  De multiculturele samenleving heeft zich min of meer al lang gerealiseerd. Een eigen monocultuur kun je vergeten. Zelfs Wilders was te laat toen hij begon met zijn mosterd na de maaltijd grappen. Wat betreft het ontstane vuur, dat kan alleen nog redelijk gecontroleerd uitbranden. Alles wat bij een gemiddelde burger weerstand oproept en tegen vernieuwing tekeer gaat houdt tevens ontwikkeling tegen, ook die van ons!. Laten we deze nieuwkomers of hoe of je deze vluchtelingen ook noemen wilt een kans geven hun verouderde visies overhoop te gooien of die nu ontstaan zijn uit verveling, nieuwsgierigheid of wanhoop!

  reageer
 • waterwijker

   

  Dit is een perfecte omschrijving van de ppv aanhanger.

  reageer
 • Alex

   

  Geert, heel veel succes met jouw actie tegen het AZC aanstaande zaterdag. Stop de 'de asieltsunami uit de islamitische landen.

  reageer
 • Marjan

   

  Wilders is de enige politicus die moed toont in dit debat. Een asielzoeker die vele veilige landen heeft doorkruist voordat hij in West-Europa aankomt is geen vluchteling meer, het is een migrant. Het is goed om mensen hartelijk te verwelkomen, maar hoe lang kunnen we hier nog mee doorgaan? Hoeveel mensen kunnen we hier opvangen? Vergeet niet dat we al heel lang heel veel doen voor migranten. En wat krijgen we er voor terug? Buitenproportioneel veel bijstandstrekkers en gedetineerden onder met name moslims. De islam past niet in Nederland, het botst met onze fundamentele waarden en vrijheden. Wij heten een multiculturele samenleving, maar ik verlang ZO naar onze eigen monocultuur. We worden binnenkort onder de voet gelopen en we staan er bij en kijken ernaar. Opvang in de regio en de asielzoekers die hier al zijn; volgens Australisch model opvangen aan de kusten van Europa. Onder geen beding mensen verder Europa in laten trekken en z.s.m. uitzetten naar veilige gebieden in de regio. Voor Christenen kun je nog een uitzondering maken, alhoewel je dan het gevaar loopt dat mensen zich voor de vorm gaan "bekeren". Het is een grote ellende. Mensen kom alsjeblieft in grote getale demonstreren zaterdag. Laat je horen nu het nog kan! Denk aan onzekinderen die straks in een mslimstaat moeten opgroeien als wij nu geen actie ondernemen.

  reageer
 • Almere

   

  Welkom Geert Hij is de engste die er wat aan probeerde te doen Weg met al die goudzoekers

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Barbara

   

  Je geeft maar weinig als je geeft van je bezit. Alleen wanneer je van jezelf geeft geef je ten volle. Da's ook toevallig, of toch niet, dat ik dat net las in een boekje van Kahlil Gibran.

  reageer
 • Pzaal

   

  We hebben ondertussen wel weer genoeg van die gelukszoekers hier opgevangen. Uitzetten terug sturen genoeg is genoeg.!

  reageer
 • arie

   

  Met Wilders ben ik het zelden eens maar wel met het feit dat we een heel gevaarlijke situatie hier gaan krijgen met deze eindeloze rij asielzoekers die alleen maar belastinggeld opvreten. Opvang hoort in de regio te gebeuren en niet in een totaal andere cultuur waar die mensen helemaal niet tegen kunnen. De religie van de vrede wordt de Islam genoemd alleen is het een religie waarvan de belijders 500 jaar achterlopen op de moderne maatschappij. De 1e berichten over misstanden sijpelen al weer langzaam door over verkrachtingen, onderlinge oorlogjes en geïntimideer van vluchtelingen die niet moslim zijn. Die mensen zijn echt niet van hetzelfde sociale niveau als de geïntegreerde moslims die hier reeds wonen, ze komen uit een cultuur waar oog om oog nog gemeengoed is. Laten we ajb de grenzen afsluiten van Europa en al die mensen in de eigen regio opvangen en er daar goed voor zorgen. De kosten zijn dan stukken lager en ze kunnen ook makkelijker teruggaan wanneer er weer vrede is. Dat zal een groot aantal van die gelukszoekers waarschijnlijk niet leuk vinden want er zijn grote aantallen vluchtelingen uit India en Albanië en daar heb ik bij het nieuws niets over gehoord dat daar oorlog was...

  reageer
 • Jan Huizen

   

  Het op de man spelen is wel zo makkelijk hier. Wilders is de enige in die hele politieke bende die WEL durft te zeggen hoe het allemaal gaat worden als al die gelukzoekers binnen komen. Er blijkt heel veel weerstand te zijn, en dat is niet voor niets! Criminaliteit viert hoogtij in die azc's en opvangkampen. Ze zijn er nog geen week en ze hebben al eisen die wij als NL'ers niet eens durven roepen. Ook mijn wifi is traag, ook ik eet wel eens 2 sneetjes brood omdat er niet meer is, ook ik verveel me wel eens... Als ze het zo slecht hebben hier, hadden ze lekker met hun iphones in verwegistan moeten blijven. Niks asielzoekers en zielige gasten, pure uitvreters die hier mooi weer komen spelen!! En dit is nu hetzelfde als Geert Wilders zegt, hij is net als ik de boidschapper die de mensen waarschuwt tegen deze gelukszoekers.....

  reageer
 • Henk

   

  Willem, ik ben het helemaal met je eens. Je noemt een paar goede zaken.

  reageer
 • Willem

   

  Wilders is zelf ook aan allochtoon, kijk maar naar zijn roots !. die man werkt met ander buitenlands groeperingen over de hele wereld om haat te zaaien tegen met name moslims, en hij heeft ook een hekel aan alle allochtonen, zoals mensen uit nederlands kolonies, dat is wel opmerkelijk. Mensen in nood dienen opgevangen te worden en geholpen te worden tot het veilig is en kunnen zij weer terugkeren conform asiel beleid. Dat de asielprocedure niet goed werkt in Europa is niet de schuld van de vluchtelingen. Als je als vluchteling je leven niet zeker bent in bepaald oostblok landen dan gaan je uit niet uit vrije wil daarnaartoe. De mensen rechten organisaties geven de mensen advies waar ze beter naar toe kunnen vluchten voor hun veiligheid en de rest is een bijzaak en komt later. Nederland moet haar deel opnemen en voldoen aan de internationale verdragen. Argument angst voor islam is een onzin kijk naar Engeland als voorbeeld waar moslims al eeuwen aanwezig zijn en zeker een goede bijdrage leveren aan het land. Vergeet niet dat Nederland ook ruim een miljoen moslims heeft die ook een goede bijdrage leveren. Heb je het moeilijk of heb je even geen baan reageer je woede niet op de vluchtelingen die het erger hebben en prees meneer Wilders niet (de allochtoon). Als de economie gaat groeien en daar lijkt het nu op,dan zijn er zeker extra handen nodig ook van buiten af.

  reageer
 • Andrea

   

  ik geloof dat jij niet goed bent,heb je zeker ook al van die vluchtelingen in huis!!!!

  reageer
 • Peter Schot D66

   

  Vind wat je wil van de vluchtelingen. Maar sinds wanneer is er feitelijk sprake van een tsunami? Deelt OFL die waardeoordelen van dhr. Wilders en de zijnen?

  reageer
 • .\/\/.

   

  Weinig anders dan wat het nu is. Stel je de vraag: wat zou Nederland zijn zonder religie en nationalisme?

  reageer
 • Joke

   

  Jan, tijdbommen ontstaan door te denken als jij doet!

  reageer
 • Jan

   

  Het eerste wat ze vragen is wanneer krijg ik geld en een huis. Dan volgt de teleurstelling dat er niet gelijk voor ze in zit, nou dan worden ze niet meer aardig. Dan zijn ze je vriend niet meer maar je vijand. Krijgt er dan iemand wel een verblijfsvergunning dan is hij ook gelijk de vijand. Het zijn grote tijdbommen die azc's niets anders. Het wachten is op verdere onrusten dat ze de wijken ingaan en de boel kort en klein gaan slaan en onze vrouwen en meiden gaan verkrachten. Net als in hun vaderland. Je kunt ze niet eens kwalijk nemen ze zijn zo opgevoed.......... Dus weet wat je binnen haalt.

  reageer
 • JR

   

  Mensen welke dit het hardste schreeuwen over een ander, zijn er zelf van onderdeel van. Ergo: jij bent minstens zo gevaarlijk

  reageer
 • Jan

   

  Dus volgens jou zijn alle Nederlanders mensen die hun hand ophouden en te beroerd om te werken? Maar wee degene die iets durft te zeggen over de massale instroom van mensen die in elk land van Europa asiel hadden kunnen aanvragen, maar dit niet willen, omdat ze nu eenmaal van te voren al wisten dat het hier het beste geregeld is voor die zogenaamde zielige vluchtelingen, alsof ze rechtstreeks uit oorlogsgebied komen. Nee dus, ze wonen al maanden, soms jaren in veilige landen, zoals Turkije, je weet wel, waar al die vakantiegangers massaal naar toe gaan. Maar ja, dat is natuurlijk niets in vergelijking met alles wat je zomaar krijgt als je in landen als Nederland of Duitsland binnen kunt komen. Vreemd dat je jezelf tegenspreekt, al die grote groepen jonge mannen waar je moeite mee hebt? Nou dat is dus de overgrote meerderheid. De media focust op de weinige vrouwen en kinderen, maar dat is een absolute minderheid van de immigranten. En zo af en toe ontkomt men er niet aan dat er, wat afgedaan wordt als incidenten, gewoon ordinair geweld plaatsvindt in de azc's, en dan moet er extra beveiliging worden ingeschakeld... En straks loslopend in al die dorpen, massa's jongeren die bij het minste of geringste al ontploffen. En nu al die reacties op de komst van een volksvertegenwoordiger, met als voornaamste punt zijn kleur haar? Want al de andere argumenten die hij heeft kunnen ze zelfs in de tweede kamer niet ontkennen. Het gaat om de toon roepen ze dan, dus niet de inhoud! Ik blijf mij ook verbazen over die zogenaamde Kees, Klaas en Henk schuilnamen, met reacties die qua taalvaardigheid wel erg lijken op een niet Nederlandse achtergrond. Jammer dat men zich hier zo gemakkelijk van schuilnamen kan bedienen, en op die manier de indruk wekken alsof er maar een probleem is in Nederland, onder naam Wilders. Laat mij niet lachen...

  reageer
 • Geert, welkom onze steun heb je we zijn erbij zaterdag !!!

  reageer
 • theo

   

  Het gevaarlijkste voor onze samenleving zijn radicale mensen. Wilders is er een van!!!

  reageer
 • azcnee

   

  Weer grote onrusten op azc parken afgelopen dagen massale vechtpartijen poging tot moord op een nederlandse vrouw schering en inslag en nog klagen dat ze te weinig geld krijgen grenzen dicht!!!

  reageer
 • Joost

   

  Geert, je bent welkom!! Voorkomen is beter dan genezen. Momenteel Wordt er zoveel haat gecreëerd door de politici die iedereen maar binnen laat, als we niet oppassen zitten we zelf straks in een burgeroorlog!!! Gezinnen of vrouwen met kinderen zijn welkom, maar de meeste zijn mannen, die hun land, vrouw en kinderen in de steek hebben gelaten, oftewel gelukszoekers/verraders. Laffaards!!!

  reageer
 • Klaas

   

  Je ben dan zelf net zo erg .oftewel een economische vluchtelingen.

  reageer
 • Gita

   

  Ik weet het niet hoor, maar wat zijn 50a 75000 vluchtelingen op 16 miljoen mensen? Al die Nederlanders die hun hand op houden, te beroerd zijn om te werken? Te min om baantjes aan te pakken die hetzelfde betalen als een uitkering. Oke al die groepen jonge mannen heb ik ook moeite mee, maar wat als jezelf in deze situatie zou staan met je gezin, je kinderen. Die gun je het beste, geef je je leven voor. Dan ga je ook voor een toekomst voor hun. Het hele beleid hier in Nederland klopt niet. Maar mensen, zeker gezinnen in nood die help je. Dat is wat je zelf ook zou willen als het jezelf zou over komen.

  reageer
 • Jan

   

  Een ding heb je gelijk in, ze hebben daar in de AZC's inderdaad iPhone 6.. Kunnen ze gelijk alle familieleden bellen dat het hier in Nederland geweldig is. Heb ik geen geld voor voor zoiets duurs. Maar ja, ik moet gewoon de rekeningen zelf betalen, en kan niet gaan teren op belastingcenten die ik in al die jaren heb af moeten dragen. Wat verder opvalt is dat je zelf haatzaait net als al die anderen die een volksvertegenwoordiger aanvallen op wat hij hoort te doen. Het volk vertegenwoordigen. Dus iedereen die het niet eens is met jou, moet maar Nederland uit? En we hebben het over Nederlanders dus.. Henk25, hmm, zeker weten dat je naam niet eindigt op iets als ...med?

  reageer
 • jo jo

   

  Grenzen open zetten heeft ook zo z'n prijs ;)

  reageer
 • Jacob

   

  Kan ik helemaal begrijpen. In 2014 emigreerden er 143 940 Nederlanders. De jaren daarvoor per jaar niet veel anders. En die Nederlanders kunnen wij eigenlijk niet missen. Het zijn mensen die, naar voorbeeld van hun voorouders, onze samenleving hebben gemaakt tot wat hij is, of was kan ik beter zeggen.

  reageer
 • Opa69

   

  Kan je mooi vergeten, nu krijg je niks meer en over 20, 30 jaar ook niet. Wen er maar alvast aan, Nederland wordt het armste land van Europa. Als ik jonger was dan was ik allang vertrokken naar Canada of Zuid Amerika!!!

  reageer
 • DrJake

   

  Laat die mensen met dat welkomshirt dan maar metteen hun bankpasjes afgeven bij de gemmeente want die willen dus al hun geld aan die gelukszoekers uitdelen.

  reageer
 • Jo

   

  Gezellig... Ik ga wel een middagje naar Lelystad ofzo...

  reageer
 • Ab

   

  Fijn dat hij langskomt. Er zijn ook mensen die rondlopen met een asiel welkomshirt.

  reageer
 • Michel

   

  Mooi zal hem steunen, hoop dat het gaat lukken maar ja Geert Wilders zegt wat de MEESTE Nederlanders niet durven te zeggen Geert wel dus mijn stem heeft hij . Weg met die geluk zoekers

  reageer
 • Marc

   

  Wat een onzin, afgrond voor dit land zou je bedoelen, Wilders is een smet voor dit land !! Hij moet een keer van het politieke toneel verdwijnen. En wellicht moet jij ook terug naar school om de geschiedenis van dit mooi en klein land een keer te bestuderen, en met name het feit dat Nederland een export land is, met miljarden aan inkomsten uit het buitenland . Daar is o.a. de welvaart aan te danken als kleine land. Droom dus lekker en je kan op de redding lang wachten!. Hij is alleen goed in het benoemen van zaken en groepen vernederen maar oplossingen voor problemen, nee hoor dan is hij niet thuis.

  reageer
 • Zucht

   

  We zijn weer op het punt van der jaren 30 dus maak je borst maar nat ..er komt een storm

  reageer
 • Mona - ben het zat!

   

  Gaan ze eindelijk eens woningen uit de verkoop halen voor de vluchtelingen, kunnen we weer van voor af aan beginnen. Nog nooit hand opgehouden en altijd gewerkt. Ach dan wachten we nog een keer 10 jaar totdat er voor ons een huurhuis beschikbaar komt! ... en vele anderen met ons.

  reageer
 • Barbara

   

  Waar had jij aan gedacht Jos'56?

  reageer
 • Kees

   

  Hij heeft geen enkele oplossing. Allen maar demoniseren en haat zaaien. Hij zal ons land in verderf storten. Haatzaai3m heeft en prijs.

  reageer
 • Zucht

   

  Er is toch niets beter op dit moment

  reageer
 • Jacob

   

  Bovendien wanneer Nederland een echte (directe) democratie zou zijn, met referenda dus, dan kunnen u, ik en onze mede Nederlanders stemmen, ieder naar eigen overtuiging, of wij in Nederland vluchtingen in deze vorm willen toelaten. Ik ben ervan overtuigd dat u en ik met welke resultaat dan ook, tevreden zullen zijn, al was het alleen maar op de wijze waarop de besluitvorming heeft plaatsgevonden en het respect voor elkaars mening en inzicht. Het zou op deze wijze ook een heel stuk rustiger worden op het forum van Omroep Flevoland.

  reageer
 • Barbara

   

  Tegen dit kruid is niet 1 mening opgewassen. Daarom, plaats je persoonlijke leven in een wijdere betekenis, dan kan Wilders huiswaarts keren en zijn beveiliging naar huis sturen. Dat lucht op zeg!

  reageer
 • Lexxie

   

  Vrees dat we al te laat zijn het paard van Troje is al lang binnen een troost alle naïevelingen zijn straks ook aan de beurt en dan geniet ik van het gejank.

  reageer
 • Jos '56

   

  Ons land heeft inderdaad iets nodig, maar dat is absoluut GEEN Geert Wilders !!

  reageer
 • Jacob

   

  Wellicht kunt u eens aangeven wat uzelf onder democratie verstaat?

  reageer
 • Jacob

   

  Jammer dat u uw vraag alleen betrekt op Geert Wilders. De volgende formulering past mijnsinzien beter: "Wat zal Nederland zijn onder de Islam?".

  reageer
 • Jan

   

  wat vreemd dat je dat schrijft. Mooi voorbeeld, gemeenteraden die het volk negeren, dat lijkt juist meer op Rusland, immers daar is de staat nog steeds de baas, zogenaamd stemmen en dan niet luisteren naar het volk.. Volgens peilingen is een absolute meerderheid tegen het massaal binnenlaten van immigranten die gewoon op zoek zijn een land van eigen keuze en allang veilig waren voor het oorlogsgeweld van een burgeroorlog.

  reageer
 • Jan Huizen

   

  Dan zou hij vechten voor onze ouderen die volgend jaar alweerrrr niets erbij krijgen! Iemand op de man pakken is niet goed,Wilders is de enige die WEL durft te uiten wat er werkelijk speelt, en niet z'n kop in het zand steekt. Het zijn de feiten ( gezeur met marokanen, asielzoekers)die er toe doen, en als Wilders het moet verwoorden.... Prima!!

  reageer
 • Zucht

   

  Geert is en zal onze redding worden ...Hij is wat dit land nodig heeft

  reageer
 • Elzelina

   

  Nou dan weet ik een ding, ik ga niet naar de stad, hij mag van geluk spreken dat we hem niet zo behandelen dan dat hij de asielzoeker wil behandelen. En dat van onE belasting centen.

  reageer
 • Jordi

   

  Geert Wilders weet niet wat democratie inhoudt hij zou prima passen binnen het politieke systeem in Wit-Rusland. De gemeenteraad heeft besloten. Als Geert Wilders ook maar een greintje verantwoordelijkheid moet nemen dan loopt hij zelf hard en angstig weg, en weet later van niets en geeft een ander de schuld. Geert Wilders en zijn discipelen zijn gewoon,vooral inhoudsloos en gespecialiseerd in het aanjagen van minder passende normen en waarden.

  reageer
 • frits

   

  slapen jullie allemaal verder hier maar voorlopig worden we overspoeld met gelukszoekers in het land wat ons allemaal geld kost hoe dan ook geert heeft wel een punt hoe dan ook maar mensen willen dat niet zien en horen maar nogmaals slapen jullie maar verder

  reageer
 • Henk25

   

  Ha, de haarzaaier komt met zijn kliek. Het volk opzetten, daar smult hij van. Welk scrabblewoord heeft hij nu niet verzonnen? Meneer Wilders, als de nepdemocratie u hier niet meer bevalt, boek dan bij een mensensmokkelaar een enkele reis Noord-Korea of Zimbabwe. Bij het azc Almere heeft vast iemand nog wel een nummer in zijn iphone-6.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Waar zou Wilders zijn zonder de islam?

  reageer
 • Jacob

   

  Het gaat niet om de persoon Wilders zelf maar om zijn mening en visie die hij heeft over het onderwerp van gesprek en welke hij in duidelijke bewoordingen beargumenteerd. Je kunt het er mee eens zijn of niet. Vooralsnog is Jan Huizen de enige die zijn mening baseert op feiten en een Hongaarse vrouw verschilt nou eenmaal van een Syrische man. Dat het optreden van Wilders niets uithaalt, kan hemzelf niet verweten worden. Dat is toe te schrijven aan het feit dat er in Nederland geen directe democratie bestaat, in Almere momenteel geen mogelijkheid tot het houden van een Gemeentelijk Referendum en een gemeenteraad en college dat zo een fenomeen verafschuwd.

  reageer
 • Ronald

   

  Eerst Zeewolde en nu is het de buurt aan Almere, hij gaat alleen voor zijn publiciteit. Inmiddels weten verstandige nederlanders dat meneer Wilders geheimagenda heeft ! zeker na die afschuwelijk uitspraak met minder minder marokkaanen. Wat mij betreft heeft hij niets te zoeken in ons mooi flevoland.

  reageer
 • Flevowatcher

   

  Geert heeft ergens wel een toilet, gewoon doortrekken is zeker een optie!

  reageer
 • ron

   

  democratie: almere heeft bij meerderheid iets besloten waar GW en Almeerse aanhang het niet mee eens zijn dus gaan we weer tegenstanders aan wakkeren om in protest te komen. Het is niet verboden maar het lost zoals hier al is gezegd totaal niets op. behalve dat groepen mensen worden opgehitst. daar worden we echt beter van.

  reageer
 • Joke

   

  Eenmaal triest, altijd triest.

  reageer
 • Tja

   

  Als het net zo'n effect heeft als zijn totaal mislukte opteden in Zeewolde (5 minugen haatzaaien en dan snel met de staart tussen de benen vetrekken) dan hieft Almee niet bang te zijn. Eze man begint een karikatuur van zichzelf te worden. Wilders en Wilders en het geheim van de asielzoekers ofzo

  reageer
 • Sjors

   

  Zal wel weer een prachtig media spektakel worden wanneer de geblondeerde langstzittende kamerlid langs komt om een lege boodschap te brengen. Laat hem maar eens komen met een uitvoerbare oplossing

  reageer
 • KC

   

  Waarom heeft dan wel een Hongaarse vrouw. In 1956 hebben we veel vluchtelingen uit Hongarije zonder problemen opgevangen. Ik hoop dat hij en ik nooit hoeven te vluchten.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert