D66 stelt vragen over vertraging verbouwing Kunstlinie

ALMERE
D66 in Almere wil van het college van burgemeester en wethouders weten of de vertraagde verbouwing van de Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) financiële gevolgen heeft voor de gemeente. Dit naar aanleiding van berichtgeving van Omroep Flevoland.

De reden voor de vertraging is volgens de KAF de tijd die het kost om plannen te maken en het project aan te besteden. Bovendien wil men met de verbouwing wachten tot na het schouwburgseizoen, zodat theaterbezoekers geen last hebben.

D66 wil weten of de vertraging ook gevolgen heeft voor de geplande groei van bezoekersaantallen en inkomsten. Want die groei is meegenomen in de plannen van de Kunstlinie en in hun begroting.

reacties (4)

 • -Z-

   

  D66 zou ook kunnen vragen welke gevolgen dit heeft voor de culturele lol van Almeerders, welke praktische gevolgen dit heeft. Maar zoals altijd vernauwen raadsleden alles tot geld. Alsof geld de enige controle-voorwaarde is van een functionerende gemeenteraad. Boven alles in plaats van geld gaat het om wat je er mee doet. Maar daar spreekt deze raad niet over: dat is veilig gedelegeerd aan KAF zelf.

  reageer
 • huh

   

  Plannen maken, nu nog, bizar.

  reageer
 • Teetee

   

  Nog een jaar langer aan jan-en-alleman vragen om de deuren voor me open te houden zodat ik er met de rolstoel in kan!

  reageer
 • ron

   

  niet allen de groei maar welke nadelige effecten heeft dit überhaupt ? welke gebruikers van het gebouw kunne er nu (nog steeds) niet in ?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert