'Geen spullen meer nodig voor vluchtelingen'

LELYSTAD
Inwoners van Lelystad hoeven geen kleding en goederen meer in te zamelen voor de vluchtelingen in sportcentrum De Koploper.

Volgens de gemeente Lelystad zijn er ruim voldoende spullen binnengekomen.

Sinds zondag hebben inwoners en organisaties in Lelystad spontaan hulp geboden aan de 100 vluchtelingen die in de crisisopvang zitten. Zij verblijven daar tot komende vrijdagavond.

reacties (5)

 • Spullen zijn zeker niet goed genoeg Geen i phone ,geen nike,geen prada,

  reageer
 • Pietje

   

  Iedereen zijn rommel weer kwijt? Laat maar weer zien wat een hoop overbodige spullen je in deze door 'economische vooruitgang' aangedreven maatschappij bij elkaar verzamelt. De economische waarde van al deze spullen had misschien beter aan de opvangkampen in de regio geschonken kunnen worden, daar ontbreekt het nogal aan financiering en dat is een van de redenen waarom de mensen nu deze kant opkomen.Tweedehands kleren kopen ze hier straks zelf wel in de kringloopwinkel van de vergoeding die ze krijgen.

  reageer
 • alex

   

  Mochten er nog mensen zijn die spullen en of kleding over hebben kunt u het ook brengen naar Stichting Inzamelbank voor dieren Nederland Drontermeerstraat 7 te Lelystad, de opbrengst komt weer ten goede van de dierenvoedselbank.

  reageer
 • Jacob

   

  Voor u geen valse sentimenten en naiviteit maar realiteit. U kent inmiddels uw Gemeente en het COA. Zolang zij de wet aan hun zijde vinden, gaan zij door met hun gedrag dat, naast eigen belang, wordt ingegeven door het belang van de EU en haar voortbestaan. Maar ja, de kamerverkiezingen in 2017 zijn niet zo veraf meer, het gemor van het volk neemt toe en de polls liegen er niet om.

  reageer
 • De Vries

   

  En na vrijdagavond komt de volgende lading. Let maar op.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert