Zoon eigenaar The Bottom huilde bij aankondiging verkoop

EMMELOORD
"Ik vind jou zo bij The Bottom passen!" Zo reageerde de zoon van eigenaar Johan Visser toen hij hem vertelde dat hij het eetcafé aan de Lange Nering in Emmeloord ging verkopen. En daarbij hield de zoon het niet droog.

Visser is 57 jaar en vindt het na 26 jaar ondernemerschap wel genoeg. Hij wil liever nu in goede gezondheid de zaak overdragen dan wanneer het misschien lichamelijk niet meer uit te houden is.

Volgens Johan Visser is The Bottom een goed draaiende zaak. Hij vindt dat het tijd is voor iemand van de nieuwe generatie. Eetcafé en uitgaansgelegenheid The Bottom is een toonaangevend horecabedrijf in Emmeloord.

reacties (4)

 • Herman

   

  Word is een keer tijd dat ze die entree afschaffen,ordinaire manier van geld binnenharken,zo n sjieke tent is t nou ook weer niet.....

  reageer
 • Swiebertje

   

  Chillers heeft toch vaak alleen op de zondagen wat bijzonders (al weer tijdje terug wat op zaterdag) en Hero moet zich nog maar bewijzen. De afgelopen tijd bood de Cocobar ook niet veel bijzonders meer. Hopelijk ook daar nu weer regelmatig een zanger of dj, zou leuk zijn. In elk geval heeft de Bottom totaal geen concurrentie op uitgaansgebied en dat was ook te merken. De tijd dat je beneden gewoon normale muziek had (bijv Dance Classics!) en boven voor de jeugd is al tijdje terug. Die paar keer dat ik er geweest ben stond de DJ beneden muziek voor zichzelf te draaien want je zag de gasten gewoon direct rechtsomkeert maken bij binnenkomst. Totaal niet inspelen op het publiek wat je omzet kan bezorgen. Nu zit alle oudere jeugd in t Voorhuys op zaterdagavond en gaat daarna naar huis. Een gemiste kans!!

  reageer
 • Marco

   

  De enige? We hebben in Emmeloord ook nog Hero, (vh Cocobar) Chillers. De Bottom is dus zeker niet de enige!

  reageer
 • Swiebertje

   

  Toonaangevend ben je al snel als je de enige bent. Hopelijk weer een frisse impuls voor de Bottom.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert