Data Flitsservice nu ook op navigatie-app Waze

DRONTEN
De Dronter organisatie Flitsservice.nl heeft haar dienstverlening kunnen uitbreiden naar de navigatie-app van Waze. Flitsservice verzamelt en verspreidt meldingen van mobiele snelheidscontroles door de politie.

Het gratis programma is beschikbaar voor mobiele telefoons en de computer. Waze wint steeds meer aan populariteit en werd onlangs door Google overgenomen.

De data voor de dienst komen van automobilisten die snelheidscontroles aan Flitsservice doorgeven. Na analyse worden de gegevens automatisch op Waze geplaatst. Gebruikers kunnen dan in één oogopslag zien waar de politie op snelheid controleert. Flitsservice krijgt op zijn beurt weer data van Waze voor het verbeteren van de betrouwbaarheid van de meldingen. Ook Omroep Flevoland maakt gebruik van de dienstverlening van Flitsservice.nl.

reacties (3)

 • Maartje

   

  Hier wordt de wereld echt beter en veiliger van... not.

  reageer
 • Dick

   

  Jawel want dan hoeft niemand meer in paniek in de ankers te gaan als ze een snelheidscontrole waarnemen. De mensen die dit doen zijn namelijk de mensen die lekker keuvelend in de auto hooguit 125km/u rijden. Die schrikken dan van de snelheidscontrole en denken niet na en gooien vol het anker uit. Daardoor ontstaan dan weer harmonicafiles en alle mogelijke kop-staart aanrijdingen van dien.

 • ik

   

  Dit moet onder het kopje advertentie.

  reageer
 • Hendriksen

   

  Wij van wc eend adviseren wc eend

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert