Burgernet nu ook via e-mail

FLEVOLAND
De politie gaat Burgernetberichten vanaf maandag ook via e-mail verspreiden. Tot nu toe gebeurde dat alleen via sms'jes en ingesproken berichten.

E-mail wordt voorlopig alleen ingezet bij woninginbraken. Als er in de buurt wordt ingebroken, ontvangen de Burgernetdeelnemers een e-mail met de vraag of zij informatie over de inbraak hebben.

In de toekomst kan de Burgernetmail ook worden gebruikt bij andere incidenten.

reacties (6)

 • Patrick

   

  13 maanden geleden aangemeld. Nog nooit iets gehoord of gelezen. Ik ga er vanuit dat die email dan ook wel niet zal werken.

  reageer
 • Inwoner Dronten

   

  Afgelopen weekend 6 inbraken geweest! Geen 1 smsje/ telefoontje van Burgernet gehad.

  reageer
 • Rob

   

  Ik geef je helemaal gelijk. Sommige berichten zijn verschrikkelijk onduidelijk en criptisch. Daarnaast mogen ze er van mij wel bij zetten welke stadsdeel of welke wijk het betreft, deze info ontbreekt ook vaak. Als je de politie belt om te melden dat t onduidelijk is wordt je afgesnauwd.

  reageer
 • jol

   

  Nou dan moet je de smsjes wel ontvangen krijg ze zelder de smsjes

  reageer
 • George

   

  Ik vind het vanaf het begin voor een professionele organisatie allemaal amateuristisch gaan.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Broodje Aap

   

  Dan zou de politie eerst nog even moeten willen leren hoe je situaties het beste kan omschrijven,want de berichten die je per sms binnenkrijgt zijn om te huilen.Wanneer er b.v een kenteken van auto moet worden duidelijk gemaakt krijg je om een voorbeeld te noemen te horen: de V van volvo, de B van banaan..De S van salto of de M van mamma..Of heeft de politie een speciaal spelalfabet?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert