Zes inbraken in één weekend in Dronten

DRONTEN
Dronten is afgelopen weekeinde opgeschrikt door maar liefst zes inbraken. Dat meldt Politie Midden-Nederland. De helft van de inbraken vond plaats in de Planetenwijk. Vier inbraken werden op klaarlichte dag gepleegd.

Zaterdagochtend sloegen één of meerdere inbrekers toe in een huis aan het Noorderlicht en 's avonds aan de Jupiterweg en de Plutoweg. Zondagmiddag waren bewoners aan De Lopensaet, De Zuid en de Keplerlaan het slachtoffer van inbraak.

De politie heeft de zaken in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Agenten vragen Drontenaren alert te zijn en 112 te bellen bij verdachte situaties.

reacties (2)

 • Sjaak de

   

  Overdags beiden werken om in eigen onderhoud te voorzien en avonds puinruimen. Misschien een idee voor de gemeente om ook burgerwachten aan te stellen met behoud van uitkering, zodat haar burgers met een gerust hart naar hun werk kunnen gaan.

  reageer
 • Mark

   

  blijf met je handen van andermans spullen af. Probeer het hier loop je half jaar niet en je handen doen na jaar nog zeer. En je familie herkent je niet. Laf volk!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert